Πρέβεζα: Μηνυτήρια αναφορά για το αντλιοστάσιο του βιολογικού στον Υδατόπυργο – Κάλυψαν με μεμβράνη τις… τρύπες!!!

Σε περιπέτειες φαίνεται πως μπαίνει η ΔΕΥΑ Πρέβεζας
Πρέβεζα: Μηνυτήρια αναφορά για το αντλιοστάσιο του βιολογικού στον Υδατόπυργο – Κάλυψαν με μεμβράνη τις… τρύπες!!!_5e068a7f0f6da.jpeg
News Room15 Φεβρουαρίου, 2019 15:340
Σε περιπέτειες φαίνεται πως μπαίνει η ΔΕΥΑ Πρέβεζας

Σε περιπέτειες φαίνεται πως μπαίνει η ΔΕΥΑ Πρέβεζας με το θέμα που έχει προκύψει με το αντλιοστάσιο του βιολογικού που βρίσκεται στον Υδατόπυργο.

Σήμερα το μεσημέρι κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά, κατά παντός υπευθύνου, από κατοίκους της περιοχής στον κ. Εισαγγελέα Πρέβεζας, για σοβαρό κίνδυνο της δημόσιας υγείας.

Το συγκεκριμένο αντλιοστάσιο είναι πλέον γνωστό πως παρουσιάζει σοβαρό πρόβλημα.

Κατά το προηγούμενο διάστημα και τους καλοκαιρινούς μήνες αναδύονταν έντονη δυσοσμία η οποία γίνονταν αντιληπτή μάλιστα σε μεγάλη ακτίνα.

Το θέμα φαίνεται πως αντιμετωπίστηκε, ωστόσο οι κάτοικοι της περιοχής είναι επιφυλακτικοί εκφράζοντας τον φόβο τους για να μην ζήσουν τις ίδιες καταστάσεις τώρα που αλλάζει και ο καιρός.

Όμως η κατάσταση του αντλιοστασίου φαίνεται πως είναι τραγική μιας και εδώ και μήνες έχει προκύψει νέο θέμα. Έχει παρατηρηθεί διαρροή υγρών από τον κεντρικό αγωγό που βρίσκεται πάνω από τις δεξαμενές.
 


 

Όπως είχαμε γράψει στις 7 Φεβρουαρίου (δείτε εδώ) η προσπάθεια προσωρινής αποκατάστασης του αγωγού με μπαλώματα φαίνεται πως δεν απέδωσε αφού από αυτόν έτρεχαν υγρά αμφιβόλου σύστασης και το βασικότερο διοχετεύονταν σε αγωγό ομβρίων.

Πριν από λίγες μέρες και μετά το δημοσίευμα του pamepreveza.gr, επιχειρήθηκε νέα «αποκατάσταση».

Ρίχτηκε χαλίκι προκειμένου να «κρυφτεί» η εικόνα που είχε δημιουργήσει η διαρροή ενώ ο αγωγός τυλίχθηκε με μεμβράνη!!!
 


 

Οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι σήμερα, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους Βασίλη Γιάπρο, κατέθεσαν την μηνυτήρια αναφορά, κάνουν λόγο για σοβαρό κίνδυνο που εγκυμονεί το αντλιοστάσιο εδώ και χρόνια, χωρίς όλο αυτό το διάστημα και παρά τις συνεχείς οχλήσεις, να έχει γίνει ουσιαστική αποκατάσταση των προβλημάτων.

 

 

PAMEPREVEZA NEWSROOM

Τελευταία ενημέρωση 16 Ιανουαρίου 2020 10:08:38 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας