Στα 4.1 Ρίχτερ ήταν, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση, ο σεισμός που σημειώθηκε στις 12:05 στο Ιόνιο, όπως ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Ο σεισμός αρχικά, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου δόθηκε στα 3,8 Ρίχτερ.
Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 4 χλμ. βορειοδυτικά της Λευκάδας και σε εστιακό βάθος τα 10,5χλμ.
Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στην Πρέβεζα.
Τελευταία ενημέρωση 16 Ιανουαρίου 2020 10:07:54 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.