Πρέβεζα: Το καρναβάλι, το αποκαλυπτικό μπικίνι, οι ανακοπές και “η πιο καυτή πεταλούδα που έχουν δει στην Ήπειρο”

Τα λόγια της Βασίλισσας για να… προσελκύσει κόσμο στο καρναβάλι
Πρέβεζα: Το καρναβάλι, το αποκαλυπτικό μπικίνι, οι ανακοπές και “η πιο καυτή πεταλούδα που έχουν δει στην Ήπειρο”_5e068746d050f.jpeg
News Room6 Μαρτίου, 2019 11:520
Τα λόγια της Βασίλισσας για να… προσελκύσει κόσμο στο καρναβάλι

Ιδιαίτερα προσεγμένη η στολή για αποφυγή ανακοπής, λέει η Βασίλισσα!!! – «Θα είναι η πιο καυτή πεταλούδα που έχουν δει ποτέ στην Ήπειρο» λέει το star

Είναι άλλο να φροντίζουν για την διασκέδαση, το κέφι και άλλο για την υγεία σου.

Όπως άλλο είναι να βάζει κανείς τα δυνατά του για την προβολή ενός event με σκοπό να προσελκύσει κόσμο…

Ο καθένας βέβαια με τα όπλα που διαθέτει…!!!

Και επιστρέφοντας στα της υγείας, για φέτος θα αποφευχθούν οι ανακοπές σε όλους όσους παραβρεθούν στην παρέλαση του καρναβαλιού του Κομιτάτου.

Όπως υπογραμμίζει η Βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού της Πρέβεζας, το μπικίνι είναι αρκετά αποκαλυπτικό… η στολή που θα φορά είναι όμως ιδιαίτερα προσεγμένη, για να μην πάθει κανείς καμία ανακοπή.

Μάλιστα όπως αναφέρει το star, η Βασίλισσα του Καρναβαλιού θα κάνει την Πρέβεζα Βραζιλία, ενώ σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ «Θα είναι η πιο καυτή πεταλούδα που έχουν δει ποτέ στην Ήπειρο. Αν και Αθηναία θα είναι βγαλμένη από σαμποδρόμιο».

Πρόκειται για την Joana Teimo (Τζοάννα Τειμό), όπως είναι το καλλιτεχνικό όνομα της Γιάννας Αλαμάνου η οποία όπως αναφέρει το star, είναι εξπέρ στην σάμπα.

Η ίδια λέει: «Η στολή που έχουμε συμφωνήσει με τα παιδιά να βάλω είναι της Μαρι Πόζα… Μαρι Πόζα σημαίνει πεταλούδα… Το μπικίνι είναι αρκετά αποκαλυπτικό… Αλλά ιδιαίτερα προσεγμένη για να μην πάθει κανείς καμία ανακοπή».

Δείτε στο βίντεο από το 31:10 και μετά:

Αυτά τα λόγια βρήκε η βασίλισσα για να προσκαλέσει τον κόσμο στο καρναβάλι της Πρέβεζας.

Είναι άλλο πράγμα να φροντίζουν ΚΑΙ για την υγεία σου…

Καλή αποκριά!!!

 

Επιμέλεια Γιώργος Ευσταθίου

Τελευταία ενημέρωση 16 Ιανουαρίου 2020 10:07:33 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας