Συνάντηση στελεχών ΝΔ με Γιολδάση για τις συνέπειες της πυρκαγιάς και της πλημμύρας στον Δήμο Ζηρού

News Room26 Ιανουαρίου, 2026 17:380
skreakas preveza 2026-61

Τον Δήμαρχο Ζηρού, Γεώργιο Γιολδάση επισκέφθηκε στις 23.01.2026, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής (ΠΕ) της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Σκρέκας, συνοδευόμενος τόσο από τον γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ, Στυλιανό Κονταδάκη όσο και από τον Βουλευτή Πρέβεζας της ΝΔ, Σπυρίδωνα Κυριάκη.

Σε φιλικό κλίμα και παρουσία των αιρετών οργάνων αλλά και γενικότερα πολιτών, ο Δήμαρχος εξέθεσε τα πολύ σοβαρά θέματα που έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα της πυρκαγιάς του Αυγούστου 2025 και της πλημμύρας του Νοέμβρη 2025.

Ο Δήμαρχος αφού έλαβε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις προκειμένου να βρεθούν οι αρμόζουσες λύσεις, τους ευχαρίστησε δεόντως για την άκρως τιμητική τους επίσκεψη, καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 26 Ιανουαρίου 2026 17:38:14 από News Room

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares