Άσκηση ετοιμότητας, με την κωδική ονομασία «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου, στις 10:30, στα πλαίσια της διαρκούς εκπαίδευσης των Υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας.
Η άσκηση θα γίνει στο χώρο των εγκαταστάσεων της βιομηχανίας παραγωγής άλατος-μπαχαρικών επωνυμίας «ΚΑΛΥΨΩ Α.Ε.» στην ΒΙ.ΠΕ. του Δήμου Πρέβεζας.
Θα συμμετάσχουν επίσης το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πρέβεζας, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, το Τροχαία Πρέβεζας, η ΔΕΔΔΗΕ Πρέβεζας, η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας και το Ε.Κ.Α.Β..
Αντικειμενικός σκοπός της συγκεκριμένης άσκησης είναι η δοκιμασία του υφιστάμενου σχεδιασμού για την αντιμετώπιση συνεπειών από την εκδήλωση σεισμικών φαινομένων, η πραγματοποίηση της οποίας θα συμβάλει στην αποσαφήνιση των ρόλων των συναρμόδιων εμπλεκόμενων φορέων και θα διευκολύνει την συνεργασία των Υπηρεσιών σε πιθανό πραγματικό συμβάν.
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.