Χρ. Μπαΐλης: Έχουμε τη δύναμη, τη γνώση, να σηκώσουμε την Πρέβεζα ψηλά – Βάλαμε τον Δήμο σε τροχιά δίνοντας του τον ρόλο που του αξίζει

Ο Χρήστος Μπαΐλης παρουσίασε τους 36 πρώτους υποψήφιους της παράταξης «Δημοτική Συνεργασία»
Χρ. Μπαΐλης: Έχουμε τη δύναμη, τη γνώση, να σηκώσουμε την Πρέβεζα ψηλά – Βάλαμε τον Δήμο σε τροχιά δίνοντας του τον ρόλο που του αξίζει_5e067f52d037d.jpeg
News RoomNews Room6 Απριλίου, 2019 13:510

Ο Χρήστος Μπαΐλης παρουσίασε τους 36 πρώτους υποψήφιους της παράταξης «Δημοτική Συνεργασία»

Την παρουσίαση των 36 πρώτων υποψηφίων της παράταξης «Δημοτικής Συνεργασίας» παρουσίασε σήμερα Σάββατο 6 Απριλίου ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας, Χρήστος Μπαΐλης.

Ο κ. Μπαΐλης στην αρχή της ομιλίας του και απευθυνόμενος στους παρεβρισκόμενους είπε πως «Είστε εδώ γιατί πιστεύετε σ΄αυτή την πόλη. Πιστεύετε ότι αυτή η πόλη μπορεί να φτάσει  πιο ψηλά».
 


 

Συνέχισε λέγοντας πως η «Δημοτική Συνεργασία» ζητά και πάλι την ανανέωση της εμπιστοσύνης των Πρεβεζάνων «κοιτάζοντας τους στα μάτια» και με σκοπό «να συνεχίσουμε ένα έργο που ξεκίνησε το  2011, μια χρονιά  που  η χώρα μας μπήκε σε μια δύσκολη  περίοδο, λόγω της πρωτόγνωρης Οικονομικής και  Κοινωνικής Κρίσης».

Τόνισε πως τα οκτώ αυτά χρόνια δόθηκαν σκληρές μάχες για να «κρατήσουμε τον Δήμο όρθιο. Και τον κρατήσαμε» και συνέχισε λέγοντας πως «Συγχρόνως βάλαμε τον Δήμο μας σε άλλη τροχιά δίνοντας στον Δήμο τον ρόλο που του αξίζει.

Περιγράφοντας επιγραμματικά τα όσα «πολλά», όπως είπε συγκεκριμένα, που έγιναν τα χρόνια της θητείας του ο κ. Μπαΐλης σημείωσε:

«Διαχειριστήκαμε με  υπευθυνότητα, σοβαρότητα και διαφάνεια, την μεγαλύτερη Οικονομική κρίση των τελευταίων  40  ετών. Συγχρόνως υλοποιήσαμε τη Νέα Διοικητική Μεταρρύθμιση τον “Καλλικράτη” με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Έγιναν πολλά  σ’  ένα αρνητικό οικονομικό περιβάλλον. Κάτω από αυτές τις σκληρές συνθήκες δώσαμε προτεραιότητα στην Κοινωνική Πολιτική. Δημιουργήσαμε Νέες Κοινωνικές Δομές με  σκοπό την στήριξη των ευπαθών Κοινωνικών  Ομάδων, που έχουν  πληγεί περισσότερο από την  πρωτόγνωρη κρίση. Συγχρόνως αυτά τα χρόνια δώσαμε προτεραιότητα σε βασικά έργα υποδομής, επιδιώκοντας έτσι μια ισόρροπη  ,ισότιμη  και δίκαιη  χωρική ανάπτυξη του Δήμου μας , με βασικό σκοπό την εξασφάλιση της συνοχής της τοπικής μας κοινωνίας. Αυτό το έργο έρχονται να υπηρετήσουν καταξιωμένοι, ικανοί και έντιμοι συνδημότες μας, που  ο καθένας  και η καθεμιά τους έχουν δώσει με απόλυτη  αξιοπιστία δείγματα γραφής».
 

Φωτογραφίες από την παρουσίαση δείτε ΕΔΩ
 


 

Συνεχίζοντας ο Χρήστος Μπαΐλης τόνισε πως «στοίχημά μας ήταν και είναι  η ανανέωση» κάτι που όπως είπε το πέτυχε η παράταξή του.

Υπογράμμισε πως «μπορούμε να σηκώσουμε την Πρέβεζα πιο ψηλά δίνοντας μια άλλη προοπτική» σε συνδυασμό «με την γνώμη των Δημοτών και την εμπειρία των παλιών και με βασική προϋπόθεση την συλλογική δουλειά» λέγοντας συγκεκριμένα πως «Γιατί ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη» και «Ιστορία γράφουν οι ομάδες, κανείς δεν τα καταφέρνει μόνος του».

Συνέχισε λέγοντας πως «Μόνο αν πιστέψουμε σε κάτι όλοι μαζί μπορούμε να υπερνικήσουμε διαφωνίες, διαφορετικές θέσεις και απόψεις  χτίζοντας το αύριο του τόπου μας με συνεννόηση, συναίνεση και συνεργασία απέναντι στην εσωστρέφεια και την μιζέρια. Προτάσσοντας πάντα τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους».

Υπογράμμισε πως «Δεν μας αρέσουν τα μεγάλα λόγια, ο κόσμος τα έχει βαρεθεί. Εμείς μιλάμε και θα μιλάμε την αλήθεια» και συνέχισε λέγοντας:

«Η «Δημοτική Συνεργασία» παραμένει μια ήρεμη και αξιόπιστη δύναμη που έχει πρόγραμμα, διαθέτει αξιόπιστο ανθρώπινο δυναμικό και ιδιαίτερα έχει την βούληση να συνεχίσει το έργο της. Χωρίς εξαρτήσεις και δεσμεύσεις Χωρίς στεγανά και παρωπίδες. Χωρίς να φοβόμαστε την αλήθεια και την κριτική Να λέει λίγα και να πράττει πολλά Γιατί δεν είμασταν και  δεν είμαστε οι κλασσικοί πολιτικοί, οι «γραβατωμένοι» με τον «ξύλινο λόγο».
-Γιατί πιστεύουμε στην Πρέβεζα.
-Γι’  αυτό  είμαστε εδώ και επιμένουμε.
-Επιμένουμε πως η  Πρέβεζα   θα πρέπει να σηκώσει το ανάστημα  της για να φτάσει πιο ψηλά».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στου υποψήφιους λέγοντας:

«Οι υποψήφιοι  που έχω  την μεγάλη τιμή να παρουσιάσω σήμερα και τους οποίους ειλικρινά θέλω να τους ευχαριστήσω από καρδιάς όλους μαζί και τον καθένα και την κάθε μια ξεχωριστά, για την απόφασή τους να δουλέψουμε μαζί για έναν καλύτερο και ανθρώπινο Δήμο. Όλοι τους έχουν  μια  κοινή αφετηρία. Την διάθεση να προσφέρουν. Να καταθέσουν τις δικές τους δυνάμεις, που με την δύναμη των πολιτών μπορούν να φέρουν στην πρώτη γραμμή  την πρόοδο. Να ανοίξουν νέους δρόμους. Να αποτελέσουν τους καταλύτες για την Πρέβεζα της νέας εποχής. Ξέρουμε τι χρειάζεται»

Ο κ. Μπαΐλης είπε πως σήμερα παρουσιάζει νέα πρόσωπα στην κοινωνία της Πρέβεζας εκφράζοντας την πεποίθηση πως «ότι θα τους δοθεί η δυνατότητα να την εκπροσωπήσουν και να καταθέσουν τα όνειρά τους, τις ιδέες τους, την γνώση τους και ιδιαίτερα την φρεσκάδα που κουβαλούν».
 


 

Τέλος δήλωσε πως «η παράταξή μας είναι ακομμάτιστη αλλά όχι απολίτικη» και συμπλήρωσε «Είναι και θα παραμείνει ανυποχώρητη σε αρχές και αξίες».

Για τις εκλογές του Μαΐου είπε πως «είναι η μεγάλη ευκαιρία» προσθέτοντας πως «Η Πρέβεζα του 2023 θα είναι η Πρέβεζα της Νέας Εποχής. Και θέλω να τονίσω ότι η Πρέβεζα δεν είναι μια γενική και αφηρημένη έννοια. Είναι οι  άνθρωποί της. Όσοι ζουν, όσοι εργάζονται και όσοι την επισκέπτονται, Γι αυτό και η παράταξή μας έχει επίκεντρο τον άνθρωπο. Σ’ όλους τους Πρεβεζάνους χρωστάμε  μια καλύτερη ζωή. Και Πρεβεζάνος για μας είναι κάθε άνθρωπος που έχει επιλέξει την Πρέβεζα για να ζήσει, να μεγαλώσει τα  παιδιά του, να δουλέψει και να  επενδύσει» και συνέχισε:

«Ιδιαίτερα  χρωστάμε στα παιδιά  μας  μια Πρέβεζα, που μπορεί να φιλοξενήσει όχι μόνο τα σπίτια και τα σχολεία τους αλλά τα όνειρά τους και τις  ελπίδες. Είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε. Γιατί έχουμε την δύναμη, την γνώση, το σθένος και την βούληση να πάμε αυτόν τον τόπο μπροστά. Να σηκώσουμε την Πρέβεζα πιο ψηλά , εκεί που της αξίζει».

Ο Χρήστος Μπαΐλης στην συνέχεια παρουσίασε του 36 πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού “Δημοτική Συνεργασία” ενώ όπως είπε το πλήρες ψηφοδέλτιο θα παρουσιαστεί την Κυριακή 21 Απριλίου.
 


 

Τα ονόματα των υποψηφίων  Δημοτικών Συμβούλων που παρουσιάστηκαν σήμερα είναι:

1. ΑΓΓΕΛΗ – ΠΑΠΑΪΩΑΝΙΔΗ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Δ.Ε. ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

2. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Β΄ΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

3. ΑΥΔΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΛΤΑ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ Τ.Ε.Ι. ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Ε.Υ.Α.Π.

4. ΓΑΛΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

5. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ,   ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

6. ΓΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΑΝΘΟΠΑΡΑΓΩΓΟΣ  ΑΓΡΟΤΗΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

7. ΔΡΑΚΟΥ ΜΕΛΠΩΜΕΝΗ-ΚΩΝ/ΝΑ – ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ

8. ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – ΑΣΤΥΜΟΜΙΚΟΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε. ΛΟΥΡΟΥ

9. ΚΑΣΚΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ – ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΡΑΧΟΥ

10. ΚΑΤΣΑΒΑΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΗ – ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

11. ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

12. ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

13. ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ – ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

14. ΚΟΤΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ

15. ΚΟΥΚΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ – ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

16. ΚΟΥΜΠΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

17. ΜΑΤΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε. ΖΑΛΟΓΓΟΥ

18. ΜΑΤΣΑΪΔΩΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

19. ΝΕΛΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

20. ΝΕΣΣΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΕ.ΔΗ.Κ.ΕΠ.

21. ΝΤΙΤΣΟΣ ΜΑΚΗΣ – ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

22. ΠΑΛΑΝΤΖΑ ΟΛΓΑ – ΔΑΣΚΑΛΑ ΧΟΡΟΥ, ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡΑ

23. ΠΙΠΙΛΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΛΟΓΓΟΥ

24. ΣΑΚΚΑ ΕΥΑΝΘΙΑ – ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

25. ΣΑΚΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

26. ΣΑΡΑΜΠΑΣΙΝΑΣ ΠΑΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

27. ΣΑΡΟΓΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ – ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

28. ΣΒΑΡΝΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ – ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

29. ΣΙΑΝΟΥ ΧΑΪΔΩ – ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΟΣ

30. ΣΤΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ,  ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

31. ΤΖΩΚΑ ΜΑΡΙΝΑ – ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

32. ΤΣΟΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

33. ΤΣΟΥΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

34. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

35. ΧΟΡΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

36. ΧΡΗΣΤΙΑ ΑΡΕΤΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 16 Ιανουαρίου 2020 10:04:58 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στις σελίδες μας στο FACEBOOK PamePreveza.gr και PrevezaNewsgr

Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης

Newsletter

[recaptcha size:compact theme:dark]

Επικοινωνήστε μαζί μας

“Nefelia“ Media Group