Σύλληψη 19χρονου στην Πρέβεζα για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

News Room6 Οκτωβρίου, 2025 07:380
limenarxeio-preveza

Στέλεχος της Λιμενικής Αρχής της Πρέβεζας, κατά την εκτέλεση πεζής περιπολίας, διαπίστωσε ότι ένας 19χρονος ημεδαπός οδηγός ενός δίκυκλου (Δ/Κ) οχήματος, εκτελούσε επικίνδυνους ελιγμούς στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα (Χ.Ζ.Λ.) Πρέβεζας.

Στο σημείο μετέβησαν και έτερα στελέχη της Λιμενικής Αρχής, τα οποία σε γενόμενο έλεγχο διαπίστωσαν ότι ο οδηγός δεν έφερε την απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδηγήσεως και ασφαλιστήριο συμβόλαιο, ενώ κατόπιν διενέργειας αλκοολομέτρησης διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το Δ/Κ όχημα του υπό την επήρεια μέθης.

Από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 19χρονος για παράβαση του άρθρου 290Α του Π.Κ. «Επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία» και βεβαιώθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 6 Οκτωβρίου 2025 07:38:13 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares