ΔΗΜΑΡ Πρέβεζας: Στηρίζουμε Ζάψα για την Περιφέρεια Ηπείρου και Φονταρά για τον Δήμο Πρέβεζας

Η ανακοίνωση της τριμελής γραμματείας της ΔΗΜΑΡ Πρέβεζας
News Room15 Απριλίου, 2019 12:110
Η ανακοίνωση της τριμελής γραμματείας της ΔΗΜΑΡ Πρέβεζας

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η τριμελής γραμματεία της ΔΗΜΑΡ Πρέβεζας:

Η ΔΗΜΑΡ, υλοποιώντας τις συλλογικές της αποφάσεις και βασισμένη στις ιδρυτικές αρχές, προχωράει στην προώθηση μιας ενωτικής διαδικασίας για μια συμμαχία των προοδευτικών δυνάμεων, ικανή να αποτελέσει έναν ισχυρό πόλο του ευρύτερου προοδευτικού χώρου που θα ενώσει τις δυνάμεις της Αριστεράς, της πολιτικής οικολογίας, της αριστερής σοσιαλδημοκρατίας και του προοδευτικού κέντρου.

Στόχος μας είναι η προώθηση ενός προοδευτικού πολιτισμού προγράμματος με σταθερό ευρωπαϊκό προσανατολισμό, για την έξοδο της χώρας από την κριση.

Για να αναχαιτίσουμε την επέλαση του εθνολαικισμου και της ακροδεξιάς. Για να ηττηθούν οι αδιέξοδες συντηρητικές και νεοφιλελεύθερες πολιτικές. Σταθερά επιδιώκουμε να διαμορφωθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις σε επίπεδο προγραμματικών θέσεων για την σύγκλιση ευρύτατων προοδευτικών κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, στη βάση συγκεκριμένης προγραμματικής ατζέντας, ώστε να επηρεαστούν αποφασιστικά οι πολιτικές. Γιατί μόνο τότε το αποτέλεσμα είναι θετικό για την κοινωνία.

Εμείς ως Δημοκρατική Αριστερά, είμαστε υπέρ της συγκρότησης μιας μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας.

Η ΔΗΜΑΡ στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και παίρνει τολμηρές αποφάσεις.

Συμμετέχουμε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για να συμβάλλουμε αποφασιστικά ώστε να σηματοδοτηθεί ένα νέο ξεκίνημα στον προοδευτικό χώρο στραμμένο στο παρόν και στο μέλλον.

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις σε τοπικό επίπεδο το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Ζαψα για την περιφέρεια Ηπείρου. Και επίσης στηρίζουμε για τον Δήμο Πρέβεζας το ψηφοδέλτιο του Ευκλείδη Φονταρα.

Απευθυνόμαστε σε όλα τα μέλη και τους φίλους της ΔΗΜΑΡ και σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες. Σε όλες τις δυνάμεις της μεταρρυθμιστικής, ανανεωτικής, δημοκρατικής αριστεράς και της πολιτικής οικολογίας και τους καλούμε να συστρατευθούν σε αυτή την ευρεία προοδευτική συμμαχία,για να δώσουμε από κοινού τη μάχη στις κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις που βρίσκονται μπροστά μας.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 16 Ιανουαρίου 2020 10:04:00 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας