Απόφαση για κοπή 19 πεύκων στον Ωρωπό Πρέβεζας

News Room27 Αυγούστου, 2025 19:480
280608295_392631256080593_7156418248805362346_n

Στην κοπή δεκαεννέα (19) πεύκων στην κοινότητα Ωρωπού προχωρά ο Δήμος Πρέβεζας, μετά από σχετική απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη διάρκεια της τελευταίας του συνεδρίασης.

Το θέμα εισηγήθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, κ. Φώτης Ζέρβας, ο οποίος τόνισε ότι η απόφαση βασίστηκε σε αυτοψία που πραγματοποιήθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Όπως ανέφερε, τα συγκεκριμένα δέντρα κρίθηκαν επικίνδυνα και ξηρά, γεγονός που καθιστά απαραίτητη την απομάκρυνσή τους για λόγους δημόσιας ασφάλειας.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι στη θέση τους θα πραγματοποιηθούν νέες φυτεύσεις, με στόχο να διατηρηθεί και να ενισχυθεί το πράσινο της περιοχής.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 27 Αυγούστου 2025 19:48:05 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares