Βαγγέλης Ροπόκης: “Συγχαρητήρια… κ. Μπαϊλη – Κατάφερε να κάνει αντιπολίτευση στον εαυτό του”

Πως σχολιάζεται η συνέντευξη του Χρήστου Μπαΐλη σε τοπικό ραδιόφωνο
Βαγγέλης Ροπόκης: “Συγχαρητήρια… κ. Μπαϊλη – Κατάφερε να κάνει αντιπολίτευση στον εαυτό του”_5e0674d660353.jpeg
News Room7 Μαΐου, 2019 16:120
Πως σχολιάζεται η συνέντευξη του Χρήστου Μπαΐλη σε τοπικό ραδιόφωνο

«Με ανοιχτό το στόμα έμειναν όλοι όσοι άκουσαν τη συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης μας, σήμερα 7 Μαϊου 2019, ο απερχόμενος και επί σειρά ετών δήμαρχος της Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης».

Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση του υποψήφιου Δημάρχου Πρέβεζας και επικεφαλής της «Δημοτικής Ανατροπής» Βαγγέλη Ροπόκη, στην οποία υπογραμμίζεται πως «Οφείλουμε, για αρχή πάντως, να του δώσουμε πολλά συγχαρητήρια γιατί κατάφερε να κάνει αντιπολίτευση στον ίδιο του τον εαυτό». 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Δήμαρχος Πρέβεζας και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Μπαΐλης, επιγραμματικά ανέφερε ότι

«- Η πόλη της Πρέβεζας είναι στην τελευταία θέση της Ευρώπης όσον αφορά στην ανάπτυξη.

– Χρειάζονται πολλά έργα στην πόλη, τα οποία θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και πολλά χρόνια ενώ ταυτόχρονα ανέφερε ότι μία Δημοτική Αρχή θα πρέπει να σχεδιάζει την …ανάπτυξη της πόλης και για τα επόμενα είκοσι χρόνια.

– Παραδέχθηκε, επιτέλους, πως χρειάζεται να γίνουν πολύ σημαντικές παρεμβάσεις ώστε το λιμάνι της Πρέβεζας να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο λιμάνι». 

«Συμφωνούμε απόλυτα κύριε Μπαϊλη!» αναφέρει η ίδια ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Καλό θα είναι να ρωτήσετε κύριε Μπαϊλη – τον νυν δήμαρχο – που είχε τις τύχες της πόλης στα χέρια του τα τελευταία 9 ολόκληρα χρόνια, γιατί έφτασε η Πρέβεζα να είναι ουραγός στην Ευρώπη στον τομέα της ανάπτυξης, γιατί δεν έγιναν τα απαραίτητα έργα στην πόλη, και γιατί το περιβόητο master plan του λιμανιού έμεινε στα συρτάρια.

»Φυσικά, μείναμε άπαντες άναυδοι και με τις δηλώσεις σας για την κατασκευή ενός νέου Λιμένα στο… Ιόνιο πέλαγος. Δηλαδή, να αντικατασταθεί το Λιμάνι της Πρέβεζας με ένα άλλο που θα “βλέπει” στο Ιόνιο; Καλά καταλάβαμε;

»Δε μας είπατε, όμως, που ακριβώς θέλετε να το κατασκευάσετε. Σε κάποια ερημική παραλία ή μήπως θα πρέπει να ερωτηθούν άλλες παραθαλάσσιες πόλεις, όπως, η Πάργα για παράδειγμα, αν θέλουν να το χτίσουμε εκεί. »Σίγουρα, πάντως, η Ηγουμενίτσα θα απαντήσει αρνητικά. Έχουν ήδη ένα μεγάλο λιμάνι εκεί, κύριε Μπαϊλη. Δε θέλουν άλλο.

»Για τα χωριά του Δήμου Πρέβεζας, τα οποία σύμφωνα με εσάς κύριε Μπαϊλη “πρέπει να βοηθήσουν οικονομικά την πόλη”, αδυνατούμε να βρούμε τρόπο να το σχολιάσουμε. Σίγουρα, το αντίθετο πρέπει να γίνει. Η πόλη πρέπει να βοηθήσει τα χωριά, πριν αυτά ερημώσουν.

»Όσον αφορά, στο ότι “ο δήμαρχος πρέπει να έχει όραμα” όπως είπατε κύριε Μπαϊλη…κι εδώ, συμφωνούμε απόλυτα. Είναι όμως, λίγο αργά για να αποκτήσετε εσείς όραμα για τον τόπο μας. 

»Το ψάχνατε για 9 ολόκληρα χρόνια και δεν το βρήκατε.

»Εμείς, αντίθετα, έχουμε όραμα. Και είναι πραγματοποιήσιμο.»   

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 16 Ιανουαρίου 2020 10:01:04 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας