ΠΡΕΒΕΖΑ: Τρεις απεργιακές συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά

Ημέρα μνήμης για την Εργατική Πρωτομαγιά αύριο και στην Πρέβεζα θα πραγματοποιηθούν απεργιακές συγκεντρώσεις σε διαφορετικά σημεία.
News Room30 Απριλίου, 2025 14:220
ergatikiprotomagia
Ημέρα μνήμης για την Εργατική Πρωτομαγιά αύριο και στην Πρέβεζα θα πραγματοποιηθούν απεργιακές συγκεντρώσεις σε διαφορετικά σημεία.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Πρέβεζας διοργανώνει συγκέντρωση αύριο 1η Μάη στις 10.30 στον αύλειο χώρο του στην παραλία, ενώ θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Κάππα στον Άγιο Θωμά.

Στο κάλεσμα το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πρέβεζας υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ότι η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους αντιμέτωπους με την ακρίβεια την στεγαστική κρίση και την ραγδαία επιδείνωση των εργασιακών τους σχέσεων, τονίζοντας ότι το 60% των πολιτών αναφέρει πως δεν τα βγάζει πέρα με το μισθό του και το 88% ομολογεί ότι κόβει από τα βασικά είδη διατροφής για να επιβιώσει.

Το Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ μαζί με σωματεία και φορείς δημόσιου και ιδιωτικού τομέα θα συγκεντρωθούν στις 10.30 στα Δικαστήρια ενώ στις 12.30 θα πραγματοποιήσουν κατάθεση στεφάνων στη μνημείο του Κάππα στον Άγιο Θωμά. Κυρίαρχες διεκδικήσεις οι αυξήσεις στους μισθούς, η επαναφορά των δώρων στο δημόσιο, μέτρα ενάντια στην ακρίβεια και αποκάλυψη των ενόχων για τα Τέμπη.

Τέλος η Συνέλευση Συντονισμού Εργαζομένων-Ανέργων Πρέβεζας καλεί σε συγκέντρωση στις 10.30 στον ΟΤΕ “για μια ζωή ελεύθερη από κάθε είδους δεσμά”.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 30 Απριλίου 2025 14:22:51 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares