Σπύρος Πλέουρας: “Δε μισώ κι αυτό είναι η αλήθεια” – Συνέντευξη στο Pamepreveza.gr

Συνέντευξη του Σπύρου Πλέουρα, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό «Ανάπτυξη Τώρα»
Σπύρος Πλέουρας: “Δε μισώ κι αυτό είναι η αλήθεια” – Συνέντευξη στο Pamepreveza.gr_5e06728d03614.jpeg
News Room16 Μαΐου, 2019 13:140

Συνέντευξη του Σπύρου Πλέουρα, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό «Ανάπτυξη Τώρα»

Η συνέντευξη που ακολουθεί αποτελεί την δευτερη από μια σειρά συνεντεύξεων (μπορείτε να τις δείτε όλες εδώ) που μας δόθηκαν από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων.

Ο αριθμός των φετεινών υποψηφίων ήταν τέτοιος που υποχρεωθήκαμε να προβούμε σε χρήση ηλεκτρονικής κληρωτίδας, προκειμένου να πιάσουμε το εκλογικό μέτρο και η εκπροσώπηση να είναι ανάλογη των συνδυασμών.

Όλες οι ερωτήσεις είναι κοινές, περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Στη συνέντευξη κλήθηκαν τηλεφωνικά 33 υποψήφιοι και από τους επτά συνδυασμούς.

Μετά την τηλεφωνική ενημέρωση και την γνωστοποίηση κάποιων «περιορισμών» αλλά και των όρων που έπρεπε να ακολουθηθούν, αποδέχθηκαν την πρόσκληση για να λάβουν μέρος οι 27 από αυτούς, αποδεχόμενοι τους όρους, τον αριθμό των ερωτήσεων και το είδος αυτών.

Μετά την γνωστοποίηση του ερωτηματολογίου συμμετείχαν τελικά στην συνέντευξη οι 14 υποψήφιοι ενώ οι υπόλοιποι αρνήθηκαν να απαντήσουν, αφού όμως πρώτα έλαβαν τις ερωτήσεις.

Ανοίξαμε τον κύκλο αυτό, ο οποίος προσδοκάμε να είναι αυτό που ο δημότης – ψηφοφόρος χρειάζεται, ώστε να αποφασίσει και φιλοξενούμε – πάλι με τυχαία σειρά – την συνέντευξη του Σπύρου Πλέουρα, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό «Ανάπτυξη Τώρα».
 

 

Πρώτο Μέρος

1 Ποιο είναι το βασικό γνώρισμα του χαρακτήρα σας;

Είμαι επίμονος άνθρωπος.  Χαρακτηρίζω τον εαυτό μου ευφυή άνθρωπο, με… ψυχή κλόουν όμως σε ορισμένες περιπτώσεις.

2 Ποια αρετή προτιμάτε σ’ έναν άντρα;

Να είναι αυθεντικός, να είναι ORIGINAL.

3 Ποια αρετή προτιμάτε σε μια γυναίκα;

Μου αρέσουν τα στοιχεία της Ευγένειας, της ευστροφίας και  της υπομονής σε μια γυναίκα.

4 Τι εκτιμάτε περισσότερο στους φίλους σας;

Το να είναι πραγματικοί φίλοι σε όλες τις φάσεις  γιατί ένα γνώρισμα της εποχής μας δυστυχώς είναι οι «συμβατικές» φιλίες. . Φιλία είναι να μοιράζεσαι και ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές. Φιλία είναι η αμοιβαία εμπιστοσύνη.  Και βέβαια το χιούμορ, είναι κάτι που δένει φιλίες για πολλά χρόνια μαζί βέβαια με τα παραπάνω.

5 Το βασικό σας ελάττωμα;

Είναι δύσκολο βρε παιδί μου, δε μου… βρίσκω ελαττώματα. Αστειεύομαι φυσικά. Είμαι παρορμητικός σε κάποιες περιπτώσεις, αν και τελευταία το έχω βελτιώσει. Κάνω λάθη, όπως όλοι μας, αλλά δε διστάζω να τα αναγνωρίζω.

6 Η βασική σας απασχόληση;

Δημοσιογράφος-Εκδότης.

7 Τι είναι για σας ευτυχία;

Όταν ο Τζων Λένον ήταν μαθητής η δασκάλα είχε θέσει ένα ερώτημα : Ποιο είναι το νόημα της ζωής. Ο Λένον έγραψε ότι ήθελε όταν μεγαλώσει να γίνει ευτυχισμένος άνθρωπος. Η Δασκάλα του είπε : Δεν έχεις καταλάβει την Ερώτηση, για να της απαντήσει ο Λένον : Δεν έχεις καταλάβει το νόημα της ζωής. Δεν υπάρχει ευτυχία, υπάρχουν ευτυχισμένες στιγμές. εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές.

8 Τι είναι για σας δυστυχία;

Μία από τις λέξεις που με τρομάζουν, γιατί έχω έρθει αντιμέτωπος μαζί της και την έχω δει και τη βλέπω δίπλα μου, γύρω μου και φυσικά δεν γίνεται, δεν μπορώ να μείνω ανεπηρέαστος.

9 Αν δεν ήσασταν ο εαυτός σας, ποιος θα θέλατε να ήσασταν;

 Δεν το έχω σκεφτεί, ίσως ο… Δον Κιχώτης! Μπορεί να είμαι αυστηρός σε αρκετές περιπτώσεις με τον εαυτό μου, όμως τον αγαπώ. Και αυτό προτείνω σε όλο τον κόσμο. αγαπήστε τον εαυτό σας για να μπορέσετε να αγαπήσετε και τους άλλους.

10 Ποιος θα ήταν για σας ο ιδανικός τόπος για να ζήσετε;

Από τα παιδικά μου χρόνια έχω αγαπήσει τη Στοκχόλμη Σουηδίας, μεγαλώνοντας όμως κατάλαβα ότι θα μπορούσα να μείνω μόνο κάπου στη Μεσόγειο και όπου έχει θάλασσα.

11 Το αγαπημένο σας χρώμα;

Αγαπημένα μου χρώματα είναι το γαλάζιο, το πορτοκαλί και το κόκκινο και λόγω ομάδας το… κιτρινόμαυρο!

12 Το αγαπημένο σας λουλούδι;

Το Τριαντάφυλλο

13 Το αγαπημένο σας πουλί;

Ο Αετός, αν είναι και… δικέφαλος ακόμα καλύτερα!

14 Οι αγαπημένοι σας συγγραφείς;

Αυτοί που με σημάδεψαν στα φοιτητικά μου χρόνια, ο Κούντερα και ο Ξανθούλης.

15 Οι αγαπημένοι σας ποιητές

Ρίτσος, Ελύτης, Σεφέρης.

16 Οι αγαπημένοι σας ήρωες από την λογοτεχνία;

Είναι πολλοί μη με βάζετε στη διαδικασία να τους βάλω στη σειρά. άλλη ερώτηση;

17 Οι αγαπημένες σας ηρωίδες από την λογοτεχνία;

Είναι πολλοί μη με βάζετε στη διαδικασία να τους βάλω στη σειρά. άλλη ερώτηση;

18 Οι αγαπημένοι σας συνθέτες;

Μάνος Χατζηδάκης, Μίκης Θεοδωράκης

19 Οι αγαπημένοι σας ζωγράφοι;

Θα μιλήσω για Πρεβεζάνους. Ο Αείμνηστος Τάκης Γενιάς ήταν ένας μεγάλος Καλλιτέχνης και η ιστορία του, είναι συνυφασμένη με την ίδια την ιστορία της Πρέβεζας . Όσο υπάρχει Πρέβεζα υπάρχει και Γενιάς πάντα.   Στο σήμερα μου αρέσει πολύ ο  Κώστας Καλέντζης πρώτα και μετά όλοι οι υπόλοιποι του δήμου Πρέβεζας. Τον συμπαθώ πολύ τον Κώστα! Έχει ένα διαφορετικό επίπεδο, έναν διαφορετικό πολιτισμό ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης.

20 Οι ήρωες σας από την πραγματική ζωή;

Οι άνθρωποι του μόχθου, οι βιοπαλαιστές αυτοί που μάχονται μέρα-νύχτα και παρά τις αντιξοότητες αντέχουν ακόμα και οι διαφορετικοί άνθρωποι, αυτοί είναι οι ήρωες για μένα. Ήρωες είναι όμως κι αυτοί που δεν άντεξαν, αλλά έδωσαν τις μάχες τους. Ήρωας στη δική μου ζωή ήταν και είναι η αείμνηστη μητέρα μου η Ευδοξία. Έφυγε από την Ελλάδα ως… στείρα και σε σχετικά μεγαλύτερη ηλικία στη Στοκχόλμη Σουηδίας έφερε στη ζωή εμένα και τα δύο αδέρφια μου, τη Νανά και τον Νίκο. . Είχε μόνο αγάπη στην καρδούλα της για όλο τον κόσμο. Κάθε μέρα είναι στο μυαλό μου και την καρδιά μου και ξέρω ότι με βλέπει. Είναι στα καλά μας πνεύματα που μπορεί να μη τα βλέπουμε αλλά υπάρχουν. 

21 Ποιες ιστορικές προσωπικότητες αντιπαθείτε περισσότερο;

Τον Χίτλερ και τον Στάλιν!

22 Οι αγαπημένες σας ηρωίδες από την παγκόσμια ιστορία;

 Μπουμπουλίνα Ιωάννα της Λωρραίνης, Ζαν Ντ’ Αρκ.   Έντιθ Κάβελ 

23 Το αγαπημένο σας όνομα;

THUNDER

24 Τι μισείτε περισσότερο;

Δε μισώ κι αυτό είναι η αλήθεια. Είμαι άνθρωπος της στιγμής και όχι της διάρκειας. Θα θυμώσω μια στιγμή και μου περνά γρήγορα. Και αυτό που προτείνω είναι να βάζουμε αγάπη στην καρδιά μας είναι η καλύτερη αφετηρία για οτιδήποτε.

25 Ποιο στρατιωτικό γεγονός θαυμάζετε περισσότερο;

Τη μάχη στις Θερμοπύλες!

26 Με ποιο φυσικό ταλέντο θα θέλατε να είστε προικισμένος;

Γράφω πολλά χρόνια στίχους, θα ήθελα να ήξερα και μουσική, αλλά δεν ξέρω. Θα ήθελα να είμαι ταλέντο στη μουσική, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει.

27 Πώς θα επιθυμούσατε να πεθάνετε;

Βασικά σκέφτομαι -αν και αυτό το αποφασίζει ο Πανάγαθος Θεός- να μπορούσα να ζήσω όσο περισσότερο γίνεται για ένα βασικό λόγο. Να δω το παιδί μου να μεγαλώνει και να εξελίσσεται. Ο Λάμπρος που σε λίγους μήνες θα γίνει 5 ετών, είναι όλα μου τα πλούτη. Όλα μου τα πλούτη η αγάπη ετούτη. Δύσκολη ερώτηση πάντως γιατί δεν το έχω σκεφτεί. Θα προτιμούσα να πεθάνω βλέποντας με φίλους μου ΑΕκτζήδες την ομάδα σε κάποιον αγώνα, ή σε συναυλία καλλιτέχνη ή σχήματος που αγαπώ ή σε κάποια Καρναβαλική Παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, , ή ζώντας μια μεγάλη στιγμή του παιδιού μου, μια μεγάλη χαρά του. Για να φύγω από αυτόν τον μάταιο κόσμο, χαρούμενος και ευτυχισμένος.

28 Σε ποια πνευματική κατάσταση βρίσκεστε αυτό τον καιρό;

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα νομίζω θα μπορούσε να τη δώσει ένας ειδικός… δηλαδή γιατρός συγκεκριμένης ειδικότητας. Εσείς; όλα καλά;

29 Σε ποια λάθη δείχνετε τη μεγαλύτερη επιείκεια;

Έχω μάθει στη ζωή μου να συγχωρώ. Δεν κρατώ κακίες και συνεχίζω. Και ποιος δεν κάνει και δεν θα κάνει λάθη στη ζωή του, η ζωή όμως είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή. Εσείς δεν έχετε κάνει λάθη; Βέβαια κάποια λάθη είναι μεγάλα, αλλά προσωπικά αγαπώ τα “γλυκά” λάθη και τέτοια έχω κάνει κι εγώ αρκετά.

30 Το αγαπημένο σας απόφθεγμα;

Η ζωή δεν είναι τίποτε άλλο, παρά αυτό που σου συμβαίνει ενώ κάνεις άλλα σχέδια

Δεύτερο μέρος

Η δεύτερη ενότητα των ερωτήσεων 13+1 στον αριθμό, είναι αυτό που εγώ λέω 13άρι. Ένα χρυσό 13άρι και 1 «τζόκερ» για τους υποψηφίους ικανό να δώσει μια εικόνα για τις απόψεις τους και τις θέσεις τους πάνω σε γενικότερα ζητήματα που έχουν κατά καιρούς απασχολήσει τον Δήμο Πρέβεζας και απασχολούν.

Ιδού οι ερωτήσεις που κλήθηκαν να απαντήσουν οι υποψήφιοι στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης:

1. «Είστε δημοτικός σύμβουλος πλέον, συγχαρητήρια! Πείτε μου την πρώτη προτεραιότητά σας, αυτό που θα προσπαθήσετε να κάνετε πράξη την επόμενη της εκλογής σας»

Είμαι δημοτικός σύμβουλος; Τόσο εύκολο ήταν τελικά; Τσάμπα είχα αγχωθεί;

2. «Θα είστε σε αυτήν τη θέση για 4 έτη. Πώς βλέπετε την Πρέβεζα στο τρίτο έτος της θητείας σας; Τι θα έχει αλλάξει οπωσδήποτε στην πόλη;» .

Δε μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Θα δώσω όμως όλες μου τις δυνάμεις για να αναβαθμιστούν και οι τρεις δημοτικές ενότητες του Δήμου Πρέβεζας, γιατί το αξίζουν. Θα παλέψω και θα προσπαθήσω πολύ γι’ αυτό, οι δημότες και οι δημότισσες Πρέβεζας να είναι σίγουροι και σίγουρες.

3. «Η ένωση με την Ιονία οδό θα έχει ολοκληρωθεί το 2020, σύμφωνα με τις εξαγγελίες της παρούσας κυβέρνησης. Ποια προεργασία σκοπεύετε να έχετε κάνει, ώστε να είναι η πόλη έτοιμη για το νέο προσδόκιμο κύμα επισκεπτών;» .

Να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία της δημιουργίας  υποδομών που λείπουν, δεν υπάρχει η χρονική πολυτέλεια για να χαθεί άλλο έδαφος . Αρκετά πια με τον κύκλο των χαμένων χρόνων και των χαμένων ευκαιριών για τον τόπο μας, ήρθε η ώρα να αλλάξουμε σελίδα και είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε!

4. «Αναφέρετε ένα προσωπικό σας όνειρο για το Δήμο συνολικά».

Περισσότερη απασχόληση, περισσότερη κίνηση, περισσότερη ζωή, πραγματική ανάπτυξη  και βέβαια περισσότερα χαμόγελα. Μπορούμε και ενωμένοι θα τα καταφέρουμε!

5. «Ποταμός Λούρος, ρύπανση και διαδημοτική συνεργασία καθαρισμού πέριξ Αμβρακικού. Νομίζετε ότι μπορείτε να επιτύχετε συναίνεση επιχειρηματιών και δημοτικών Αρχών, για την εξυγίανση της μεγαλύτερης κλειστής θάλασσας της Ευρώπης; Με ποιους μπορείτε να συνεργαστείτε;».

Με αφετηρία την τήρηση των νόμων, θα πρέπει όλοι να συμμορφωθούν. Μπήκε κανείς στη διαδικασία όλα αυτά τα χρόνια πραγματικά να προσπαθήσει να επέλθει αυτή η συναίνεση; Στην πραγματικότητα δεν μπήκε ποτέ. Αξίζει να γίνει μια ουσιαστική προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση και σας συγχαίρω για την ερώτησή σας! 

6. «Ρυμοτομία, κυκλοφοριακό: Μαζεύονται πολλά, αλλά από κάπου πρέπει να αρχίσει κανείς. Πόσο πιστεύετε ότι ξέρετε την πόλη, ώστε να δώσετε το στίγμα σας σε αυτήν; Ποια είναι η πρότασή σας για τη λεωφόρο Ειρήνης; Θα παραμείνει ως έχει; Θα αλλάξετε κάτι;».

Θέτετε μια πολύ σημαντική ερώτηση, όμως φρονώ ότι κι αν έχει ο καθένας μας στο μυαλό του, απαιτείται διαβούλευση με τους δημότες. Να αποφασίσουμε με τους δημότες και τις δημότισσες μαζί, όχι να πάρουμε αποφάσεις γι’ αυτούς, χωρίς αυτούς. Και βέβαια θα πρέπει να προσανατολιστούμε σε εφικτές λύσεις. Είναι γεγονός ότι 9 χρόνια στην Πρέβεζα, δεν έχει γίνει ούτε μία διάνοιξη δρόμου και διορθώστε με αν κάνω λάθος. Δεν έχουμε καν αξιοποιήσει χώρους, για να μετατραπούν σε  χώρους στάθμευσης!  Στο ζήτημα των ποδηλατοδρόμων, η κατάσταση είναι τραγική. Απαιτείται από την αρχή κίνηση των διαδικασιών για να αναπνεύσει και κυκλοφοριακά η πόλη της Πρέβεζας, η οποία “πνίγεται” στην κυριολεξία. Δεν γίνεται να μη το βλέπουν τόσα χρόνια. Το βλέπουν, αλλά το λυπηρό είναι ότι το μόνο που έχουν κάνει είναι ένα… “υπέροχο” τίποτα!

7. «Αρχαία Νικόπολη, Μονολίθι, Σμυρτούλα: Δείτε το χώρο ενοποιημένα και φανταστείτε ένα γιγάντιο τουριστικό θεματικό πάρκο. Τι θα συμπεριλαμβάνει αυτό; Αφαιρέστε όποια περιοχή δεν εντάσσεται στο πλάνο σας»

Δε θα αφαιρούσα καμία περιοχή και ως πρόταση είναι εξαιρετική. Το λόγο βέβαια έχουν οι πιο ειδικοί και τελικά ας λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Μην εμφανιζόμαστε ως παντογνώστες και στο συγκεκριμένο ζήτημα οι πιο ειδικοί έχουν το λόγο, να φέρουν την πρόταση ή τις προτάσεις τους και εμείς να κρίνουμε και να αποφασίσουμε.

8. «ΒΙΠΕ και επιχειρηματικότητα: Είναι στις προθέσεις σας να δείτε το Δήμο ως έναν ισχυρό ιδιώτη, ή θα διατηρήσετε το αμέτοχο στις οικονομικές δραστηριότητες;».

Για τη ΒΙ.ΠΕ περίπου μια 20ετία έχω χαλάσει τόνους μελάνι. Μπορεί να προσελκύσει επενδυτές. Ο δήμος θα πρέπει να είναι αρωγός και να δίνει κίνητρα στις επενδύσεις που συνεπάγεται  θέσεις εργασίας και τόνωση της τοπικής οικονομίας. Ισχυρός Ιδιώτης στη χώρα που ζούμε, ένας δήμος είναι εξαιρετικά δύσκολο αν όχι απίθανο, να υπάρξει. Ο Δήμος μπορεί να λειτουργήσει ως ιδιώτης,

9. «Έχετε, φυσικά, υπ’ όψιν σας το περίφημο έργο του νυν Δημάρχου Τρικκαίων. Ποιο από τα επιμέρους έργα του έχετε κάνει προσωπικό σας στοίχημα να “μεταφερθεί” και στην Πρέβεζα;»

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, είμαστε η μοναδική παράταξη στο Δήμο Πρέβεζας, που έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Δήμο Τρικκαίων. Έχουν γίνει επίσημη επίσκεψη και όχι μόνο. Προσωπικό στοίχημα θα ήταν να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Τα ηλεκτρονικά συστήματα για να απλοποιηθούν οι διαδικασίες στις υπηρεσίες και να γίνεται άμεσα η δουλειά του δημότη. Σήμερα ψάχνει μια άδεια κάποιος από την Πολεοδομία και οι άνθρωποι εκεί παλεύουν ακόμα με… χειρόγραφα, με το στυλό και το χαρτί και δεν είναι εύκολο να γίνει δουλειά έτσι. Επιβάλλεται να αναβαθμιστούν τάχιστα οι υπηρεσίες του δήμου, για να μπορούν εκτός των άλλων και  τα δημοτικά τέλη να είναι στην κυριολεξία ανταποδοτικά, γιατί σήμερα δεν είναι.

10. «Πόσο υποστηρίζετε την κοινωνική συναίνεση στα δημοτικά ζητήματα; Με το νέο εκλογικό σύστημα θα κληθείτε να συνεργαστείτε – πιθανότατα – και με πολιτικούς αντιπάλους. Θα ρίξετε νερό στο κρασί σας για το κοινό καλό;»

Αν θέλουμε να μιλάμε για πραγματικά επιτυχημένες δημοτικές αρχές, αυτό δεν υφίσταται χωρίς τη συμμετοχή της κοινωνίας. Δεν έχει να κάνει δηλαδή μόνο με την κοινωνική συναίνεση, αλλά και με την κοινωνική συμμετοχή, για να υπάρχει κοινωνική και πολιτική συνοχή. Θα μπορέσω εύκολα να συνεργαστώ με ανθρώπους που κύριο μέλημα τους είναι η ανάπτυξη του τόπου, η πρόοδος και η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου. Με ανθρώπους που έχουν κομματικές παρωπίδες, δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ, με τίποτα.  Δε στέκομαι στα κόμματα, ο καθένας μπορεί να είναι με όποιο κόμμα θέλει, όμως όταν μέσα στο δήμο μου μεταφέρεις το κόμμα, μου μιλάς σαν εκπρόσωπος κόμματος. Μου είναι πολύ δύσκολο να συνεργαστούμε κύριέ μου ή κυρία μου. Πρώτα ο δήμος Πρέβεζας. Αυτό είναι το πρώτο.

11. «Από αυτόκλητους υπεύθυνους και παντογνώστες λέγονται πολλά για την Κυανή Ακτή, αλλά δεν έχει αναφερθεί τίποτε για το θερινό κινηματογράφο που απουσίασε από την καθημερινότητά μας καθ’ όλη την τετραετία. Τον έχετε κατά νου; Πώς τον φαντάζεστε την επομένη της νίκης;».

Είναι ένας χώρος που κουβαλά ιστορία και πολιτισμό. Από την εποχή της Μπουάτ του Λάκη Παππά, αυτός ο χώρος έχει ιδιαίτερη αναφορά για τους μεγαλύτερους σε ηλικία Πρεβεζάνους, έχει ιστορική πολιτιστική σημασία και φυσικά δε νοείται Πρέβεζα χωρίς Θερινό Κινηματογράφο.

12. «Θα έχετε, είμαι βέβαιος, προσωπική άποψη για την είσοδο της πόλης από την πλευρά της παραλιακής, τα λεγόμενα καλάμια. Πόσο, πιστεύετε, πρέπει να ανεχθούμε ακόμη την υποβάθμιση της εκεί περιοχής;» 

Εντάξει είναι ντροπή πια. Εννοείται ότι θα πρέπει να καθαριστεί ο χώρος εκεί γιατί είναι πασιφανές ότι από ντόπιους και επισκέπτες κρύβει ένα μεγαλείο και είναι κρίμα!. Κι όμως τόσα χρόνια και δεν μπήκε κανείς στη διαδικασία να το κάνει. Λέτε να το κάνουν προεκλογικά για να εισπράξουν ψήφους;

13. «Είστε υπέρ ή κατά της μεταφοράς πόρων από το δημοτικό λιμενικό ταμείο σε κοινωφελή έργα εντός του ιστού των αστικών κέντρων του Δήμου, και αναφέρομαι στο Κανάλι και το Λούρο; Γίνετε συγκεκριμένος».

Αμφιβάλλω εάν έχει γίνει πλήρης καταγραφεί των αναγκών στις Δημοτικές ενότητες του δήμου Πρέβεζας. Κατά την ταπεινή μου άποψη, εάν μεταφερθούν πόροι, αυτή η μεταφορά θα πρέπει να ιεραρχηθεί με βάση τις ανάγκες που υπάρχουν.

14. «Από ποιο μετερίζι βλέπετε τον εαυτό σας να υπηρετεί τα κοινά την επομένη της εκλογής σας;».

Από το μετερίζι που θα με κατατάξουν οι δημότες και οι δημότισσες Πρέβεζας. Εισπράττω σε καθημερινή βάση και την αγάπη τους και τη στήριξή τους και αυτό πιστεύω  θα μεταφραστεί και στις κάλπες την 26η του Μάη.  Για να είμαι ειλικρινής όμως η αγάπη που δίνω και παίρνω στον τόπο μας, δεν έχει να κάνει μόνο με την προεκλογική περίοδο που διανύουμε. Με ειλικρίνεια και με ευθύτητα ζητώ τη στήριξή σας και την ψήφο σας. Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πρέβεζας στη Δημοτική ενότητα Πρέβεζας με την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα” και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Νίτσα.  Δεσμεύομαι να μη σας απογοητεύσω! Ευχαριστώ θερμά τον Γιώργο Ευσταθίου και το Pamepreveza.gr που μπήκε στη διαδικασία όχι απλά να ασχοληθεί μαζί μου, αλλά να μου δώσει και χώρο να αποτυπώσω κάποιες σκέψεις και ιδέες μου. 

 

 

 

(Όλες τις συνεντεύξεις μπορείτε να τις βρίσκετε εδώ)

Επιμέλεια Γιώργος Ευσταθίου

Τελευταία ενημέρωση 16 Ιανουαρίου 2020 09:59:47 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στις σελίδες μας στο FACEBOOK PamePreveza.gr, PrevezaNewsgr και Preveza.News


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης

Newsletter

[recaptcha size:compact theme:dark]

Επικοινωνήστε μαζί μας

“Nefelia“ Media Group