39 θέσεις από το πρόγραμμα 55+ για την Αποκεντρωμένη Ηπείρου -Πρεβεζα

News Room5 Απριλίου, 2025 16:180
DYPA2

Τριάντα εννέα θέσεις από το πρόγραμμα 55+ εγκρίθηκαν για την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας.

Η Αποκεντρωμένη είναι η μοναδική από τις επτά της χώρας που κατάφερε έγκαιρα να υποβάλλει αίτηση και να της εγκριθεί ένας σημαντικός αριθμός θέσεων κυρίως διοικητικών και μηχανικών.

Οι θέσεις είναι κατανεμημένες στις υπηρεσίες των Ιωαννίνων, της Άρτας, της Πρέβεζας, της Θεσπρωτίας, της Κοζάνης, της Καστοριάς και της Φλώρινας.

Σε επίπεδο Δήμων, από το ίδιο πρόγραμμα οι μόνοι που κατάφεραν να εξασφαλίσουν θέσεις εργασίας είναι της Πρέβεζας και των Κεντρικών Τζουμέρκων.

Οι υπόλοιποι δεν είχαν προλάβει καν να υποβάλλουν αίτηση κάτι που θα πράξουν με την προκήρυξη των 1.000 επιπλέον θέσεων.

Το ίδιο θα κάνει και η Περιφέρεια Ηπείρου η οποία αποφάσισε να υποβάλλει αίτηση για 50 θέσεις εργασίες στις υπηρεσίες των Ιωαννίνων και της Άρτας

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 5 Απριλίου 2025 16:18:50 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares