Μεσίστιες οι σημαίες του Νοσοκομείου Πρέβεζας

News Room3 Απριλίου, 2025 15:320
nosokomeio- simaies

Με βαθιά θλίψη, η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας αποχαιρετούν τον πρώην Διευθυντή του Ακτινολογικού Τμήματος, Φιλιακούδη Αθανασίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Ο εκλιπών υπηρέτησε με ήθος, αφοσίωση και επιστημονική αρτιότητα το Νοσοκομείο μας, αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμά του τόσο στο χώρο της Υγείας όσο και στις καρδιές των συναδέλφων και των ασθενών του.

Η προσφορά του στην ιατρική κοινότητα της Πρέβεζας υπήρξε ανεκτίμητη, ενώ η ακεραιότητα και ο επαγγελματισμός του αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Από την είδηση του θανάτου του πρώην Διευθυντή μας οι σημαίες του Νοσοκομείου μας κυματίζουν μεσίστιες.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο Διοικητής

Δημήτρης Σκανδάλης

 

 

Τελευταία ενημέρωση 3 Απριλίου 2025 15:32:20 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares