Θανάσης Ανωγιάτης: Το σημαντικότερο από όλα η εγκαθίδρυση διαφορετικής νοοτροπίας – Συνέντευξη στο Pamepreveza.gr

Συνέντευξη με τον Θανάση Ανωγιάτη, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό "Στροφή στο Μέλλον"
Θανάσης Ανωγιάτης: Το σημαντικότερο από όλα η εγκαθίδρυση διαφορετικής νοοτροπίας – Συνέντευξη στο Pamepreveza.gr_5e0671a3791b2.jpeg
Θανάσης Ανωγιάτης
News RoomNews Room19 Μαΐου, 2019 11:250

Συνέντευξη με τον Θανάση Ανωγιάτη, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό "Στροφή στο Μέλλον"

Η συνέντευξη που ακολουθεί αποτελεί την δωδέκατη από μια σειρά συνεντεύξεων (μπορείτε να τις δείτε όλες εδώ) που μας δόθηκαν από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων.

Ο αριθμός των φετεινών υποψηφίων ήταν τέτοιος που υποχρεωθήκαμε να προβούμε σε χρήση ηλεκτρονικής κληρωτίδας, προκειμένου να πιάσουμε το εκλογικό μέτρο και η εκπροσώπηση να είναι ανάλογη των συνδυασμών.

Όλες οι ερωτήσεις είναι κοινές, περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Στη συνέντευξη κλήθηκαν τηλεφωνικά 33 υποψήφιοι και από τους επτά συνδυασμούς.

Μετά την τηλεφωνική ενημέρωση και την γνωστοποίηση κάποιων «περιορισμών» αλλά και των όρων που έπρεπε να ακολουθηθούν, αποδέχθηκαν την πρόσκληση για να λάβουν μέρος οι 27 από αυτούς, αποδεχόμενοι τους όρους, τον αριθμό των ερωτήσεων και το είδος αυτών.

Μετά την γνωστοποίηση του ερωτηματολογίου συμμετείχαν τελικά στην συνέντευξη οι 14 υποψήφιοι ενώ οι υπόλοιποι αρνήθηκαν να απαντήσουν, αφού όμως πρώτα έλαβαν τις ερωτήσεις.

Ανοίξαμε τον κύκλο αυτό, ο οποίος προσδοκάμε να είναι αυτό που ο δημότης – ψηφοφόρος χρειάζεται, ώστε να αποφασίσει και φιλοξενούμε – πάλι με τυχαία σειρά – τη συνέντευξη του Θανάση Ανωγιάτη, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό «Στροφή στο Μέλλον».

 

Πρώτο μέρος

1 Ποιο είναι το βασικό γνώρισμα του χαρακτήρα σας;

Η ειλικρίνεια

2 Ποια αρετή προτιμάτε σ’ έναν άντρα;

Την απόλυτη ειλικρίνεια και την αίσθηση του χιούμορ

3 Ποια αρετή προτιμάτε σε μια γυναίκα;

Την υπομονή

4 Τι εκτιμάτε περισσότερο στους φίλους σας;

Το ότι μπορούν να μου λένε την αλήθεια

5 Το βασικό σας ελάττωμα;

Η ειλικρίνεια

6 Η βασική σας απασχόληση;

Μηχανικός Πληροφορικής

7 Τι είναι για σας ευτυχία;

Η οικογένειά μου

8 Τι είναι για σας δυστυχία;

Η φτώχεια

9 Αν δεν ήσασταν ο εαυτός σας, ποιος θα θέλατε να ήσασταν;

Ο ευατός μου χωρίς μειονεκτήματα

10 Ποιος θα ήταν για σας ο ιδανικός τόπος για να ζήσετε;

Μια καλύτερη Πρέβεζα

11 Το αγαπημένο σας χρώμα;

Μώβ

12 Το αγαπημένο σας λουλούδι;

Η κόρη μου

13 Το αγαπημένο σας πουλί;

Δικέφαλος Αετός

14 Οι αγαπημένοι σας συγγραφείς;

Ουμπέρτο Έκο, Νίκος Θέμελης, Ντάν Μπράουν, Αγκάθα Κρίστι, Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι

15 Οι αγαπημένοι σας ποιητές

Γιώργος Σεφέρης, Οδυσσέας Ελύτης, Τάσος Λειβαδίτης

16 Οι αγαπημένοι σας ήρωες από την λογοτεχνία;

Φίλιπ Μάρλοου, Οδυσσέας, Sherlock Holmes,

17 Οι αγαπημένες σας ηρωίδες από την λογοτεχνία;

Κλάρα Τσέτκιν, Τζέην Έυρ, Άννα Καρένινα

18 Οι αγαπημένοι σας συνθέτες;

Μάνος Χατζιδάκης, Θάνος Μικρούτσικος, Τσαϊκόφσκι, Σοστακόβιτς, Μπετόβεν

19 Οι αγαπημένοι σας ζωγράφοι;

Ρέμπραντ, Bruegel, Πικάσο, Ρούμπενς, Εγγονόπουλος

20 Οι ήρωες σας από την πραγματική ζωή;

Αυτοί που έπεσαν και ξανασηκώθηκαν.

21 Ποιες ιστορικές προσωπικότητες αντιπαθείτε περισσότερο;

Όλους τους πολιτικούς που βασάνισαν τους λαούς

22 Οι αγαπημένες σας ηρωίδες από την παγκόσμια ιστορία;

Η Φραγκογιαννού του Παπαδιαμάντη

23 Το αγαπημένο σας όνομα;

Ελευθερία

24 Τι μισείτε περισσότερο;

Την ψεύτικη ευγένεια και την αχαριστία.

25 Ποιο στρατιωτικό γεγονός θαυμάζετε περισσότερο;

Την βαρύτατη θυσία και νίκη του Σοβιετικού λαού στον πόλεμο με τους Ναζί.

26 Με ποιο φυσικό ταλέντο θα θέλατε να είστε προικισμένος;

Μουσική

27 Πώς θα επιθυμούσατε να πεθάνετε;

Όρθιος και πνευματικά υγιής.

28 Σε ποια πνευματική κατάσταση βρίσκεστε αυτό τον καιρό;

Δημιουργικού άγχους

29 Σε ποια λάθη δείχνετε τη μεγαλύτερη επιείκεια;

Στα ακούσια

30 Το αγαπημένο σας απόφθεγμα;

Να μην κάνεις στους άλλους, αυτό που δεν θες να σου κάνουν αυτοί.

 

Δεύτερο μέρος

1. «Είστε δημοτικός σύμβουλος πλέον, συγχαρητήρια! Πείτε μου την πρώτη προτεραιότητά σας, αυτό που θα προσπαθήσετε να κάνετε πράξη την επόμενη της εκλογής σας»

Η απουσία συνολικού σχεδιασμού για τον Πολιτισμό της Καθημερινότητας. Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή δεν είχε ποτέ σχέδιο για την πόλη και γι’ αυτό δεν ιεράρχησε σωστά τις ανάγκες, δεν προσάρμοσε τη λειτουργία του Δήμου στην αντιμετώπιση των αναγκών αυτών, δεν αξιοποίησε ευκαιρίες και δυνατότητες. Η Πρέβεζα δεν αντέχει άλλα 4 χαμένα χρόνια. Εδώ και καιρό, η παράταξή μας εργάζεται συστηματικά, προκειμένου να παρουσιάσουμε το ολοκληρωμένο σχέδιό μας για το Δήμο Πρέβεζας.

Πρώτη μας προτεραιότητα μετά τις εκλογές είναι η επίτευξη της ευρύτερης δυνατής συναίνεσης στους βασικούς άξονες και ταυτοχρόνως η αναδιάρθρωση της λειτουργίας του Δήμου, σε συνεργασία με τα στελέχη του, ώστε να μπορούν να τεθούν άμεσα σε εφαρμογή τα συγκεκριμένα μέτρα που το σχέδιό μας περιλαμβάνει.

2. «Θα είστε σε αυτήν τη θέση για 4 έτη. Πώς βλέπετε την Πρέβεζα στο τρίτο έτος της θητείας σας; Τι θα έχει αλλάξει οπωσδήποτε στην πόλη;»

Προσδοκία του συνδυασμού μας είναι να έχει καταφέρει η πόλη να έχει αλλάξει νοοτροπία και η χρήση του ποδηλάτου να είναι εντονότερη, το κάπνισμα να έχει μειωθεί στους Δημόσιους χώρους, τα αδέσποτα να μην αποτελούν κίνδυνο για τους πεζούς και η πόλη να είναι πιο καθαρή και περιποιημένη.

Και ελπίζω να βλέπω περισσότερα χαμόγελα στα πρόσωπα των κατοίκων της.

3. «Η ένωση με την Ιονία οδό θα έχει ολοκληρωθεί το 2020, σύμφωνα με τις εξαγγελίες της παρούσας κυβέρνησης. Ποια προεργασία σκοπεύετε να έχετε κάνει, ώστε να είναι η πόλη έτοιμη για το νέο προσδόκιμο κύμα επισκεπτών;»

– Εξασφάλιση πρόσβασης όλων των κοινοτήτων στη θάλασσα με τη βελτίωση των οδικών δικτύων.
-Εφαρμογή του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, με διαπλατύνσεις και βελτιώσεις της ποιότητας των πεζοδρομίων, δημιουργία ολοκληρωμένου και ασφαλούς δικτύου ποδηλατοδρόμων, δημιουργία παρόχθιας ζώνης για πεζούς και ποδήλατο από τη Μαργαρώνα μέχρι τον Παντοκράτορα. Σύνδεση του δήμου μας με το ευρωπαϊκό δίκτυο ποδηλατικών διαδρομών (Eurovelo).
– Δημιουργία στόλου συμβατικών και ηλεκτρικών ποδηλάτων για δωρεάν χρήση από τους πολίτες με εφαρμογή ηλεκτρονικού εντοπισμού, καθώς και ποδηλάτων – ταξί. – – – Προώθηση ηλεκτροκίνησης και πρόβλεψη για θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε χώρους στάθμευσης.
– Αξιοποίηση της Δημοτικής περιουσίας

4. «Αναφέρετε ένα προσωπικό σας όνειρο για το Δήμο συνολικά»

Ζούμε σε ένα τόπο ιδιαίτερα προικισμένο από τη φύση και σε εξαιρετικά στρατηγική θέση. Όνειρό μου είναι να μπορέσει κάποτε η Πρέβεζα να αξιοποιήσει τα στρατηγικά της πλεονεκτήματα και να γίνει μια πόλη ζηλευτή από όλους και να είμαστε όλοι υπερήφανοι ότι αποτελούμε τέκνα της.

Θέλω δηλαδή η Πρέβεζα να είναι: Ανθρώπινη για τον κάτοικο… Γοητευτική για τον ταξιδιώτη…

5. «Ποταμός Λούρος, ρύπανση και διαδημοτική συνεργασία καθαρισμού πέριξ Αμβρακικού. Νομίζετε ότι μπορείτε να επιτύχετε συναίνεση επιχειρηματιών και δημοτικών Αρχών, για την εξυγίανση της μεγαλύτερης κλειστής θάλασσας της Ευρώπης; Με ποιους μπορείτε να συνεργαστείτε;»

Θα συνεργαστούμε με όλους τους φορείς που εμπλέκονται σε συνέργειες που αφορούν τον Αμβρακικό. Στο πρόγραμμά μας αναφέρουμε ενδεικτικά πως στόχοι μας είναι:
– Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διάσωσης του παράκτιου χώρου, δίνοντας έμφαση στο ευαίσθητο οικοσύστημα του Αμβρακικού κόλπου, σε στενή συνεργασία με το Φορέα Αμβρακικού
– Η άμεση συνεργασία με επιστημονικούς φορείς για τις διαβρώσεις των ακτών, ειδικά στον Αμβρακικό κόλπο
– Η χωροθέτηση των παραποτάμων ζωνών του Λούρου και του Αράχθου, ώστε να καθοριστούν συγκεκριμένες χρήσεις και να απαγορευτούν επικίνδυνες δραστηριότητες.
-Η εγκατάσταση Κέντρου Ερμηνείας Περιβάλλοντος με θέμα το ποτάμιο και παραποτάμιο σύστημα, στο Δάσος του Αγίου Βαρνάβα
– Η λειτουργία του Κέντρου Υγροτόπων Ροδιάς, και του Κέντρου Ενημέρωσης με ταυτόχρονη πραγματοποίηση ξεναγήσεων με σκάφη στο Βάλτο Ροδιάς και με τα πόδια στην αναστηλωμένη Μονή Ροδιάς.
– Αξιοποίηση την πλοϊμότητας του ποταμού Λούρου, εκμεταλλευόμενοι την ύπαρξη πλούσιας ζώνης πλημμυρών (παρόχθιες συστάδες δέντρων, υγρόφιλο Δάσος Αγίου Βαρνάβα) με οργάνωση ξεναγήσεων και εκδρομών με σκάφη. Οι ξεναγήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να φτάνουν ως το Κάστρο Ρωγών και τις εκβολές στον Αμβρακικό. 
– Η υποστήριξη δράσεων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για ανάδειξη και αξιοποίηση του Αμβρακικού κόλπου και των ακτών του, ή και επιδίωξη συνεργειών με αυτούς, για την διερεύνηση νέων δυνατοτήτων αύξησης της επισκεψιμότητάς του με τη δημιουργία ενός νέου πόλου αναψυχής στην περιοχή, αξιοποιώντας το φυσικό πλούτο.

6. «Ρυμοτομία, κυκλοφοριακό: Μαζεύονται πολλά, αλλά από κάπου πρέπει να αρχίσει κανείς. Πόσο πιστεύετε ότι ξέρετε την πόλη, ώστε να δώσετε το στίγμα σας σε αυτήν; Ποια είναι η πρότασή σας για τη λεωφόρο Ειρήνης; Θα παραμείνει ως έχει; Θα αλλάξετε κάτι;»

Η σημερινή κατάσταση στον κύριο κυκλοφοριακό άξονα της πόλης, την Λ. Ειρήνης, είναι πολύ δύσκολη. Προφανώς και δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί αποσπασματικά ως πρόβλημα, αλλά θα πρέπει να είναι μέρος μιας συνολικής πρότασης αλλαγής της υφιστάμενης κατάστασης. Η ανάπτυξη του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Δήμου Πρέβεζας μπορεί να δώσει αρκετές ιδέες που μπορεί να δώσουν λύσεις στα ανωτέρω θέματα. (Μέτρα για τον περιορισμό της παράνομης στάθμευσης με ταυτόχρονη εξασφάλιση τρόπου εξυπηρέτησης των δημοτών, δημιουργία νέων χώρων στάθμευσης, εφαρμογές “έξυπνης πόλης” κ.α.) Θα πρέπει να τονιστεί πως η παράταξή μας έχει αφιερώσει ένα ολόκληρο κεφάλαιο του προγράμματός της στο Κυκλοφοριακό.

7. «Αρχαία Νικόπολη, Μονολίθι, Σμυρτούλα: Δείτε το χώρο ενοποιημένα και φανταστείτε ένα γιγάντιο τουριστικό θεματικό πάρκο. Τι θα συμπεριλαμβάνει αυτό; Αφαιρέστε όποια περιοχή δεν εντάσσεται στο πλάνο σας»

Κατά το έτος 2006 εκπονήθηκε από την Επιστημονική Επιτροπή Νικόπολης η Μελέτη Συνολικής Ανάδειξης του Αρχαιολογικού Χώρου Νικόπολης (Master Plan), η οποία αποτελεί ένα στρατηγικό σχέδιο για την προστασία, ανάδειξη και ανάπτυξη της αρχαίας Νικόπολης. Η Μελέτη Συνολικής Ανάδειξης του Αρχαιολογικού Χώρου Νικόπολης (Master Plan) εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο και τα αρμόδια όργανα του Υπουργείου Πολιτισμού το έτος 2007.

Στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, η Επιστημονική Επιτροπή Νικόπολης ανέθεσε σε εξωτερικό συνεργάτη (Κοινοπραξία Ανάδειξης Μνημείων Νικόπολης) τη σύνταξη των τευχών της Μελέτης Συνολικής Ανάδειξης του Αρχαιολογικού Χώρου Νικόπολης. Η μελέτη αυτή εγκρίθηκε το έτος 2010 και αποτελεί φυσική συνέχεια του αρχικού στρατηγικού σχεδίου που είχε συντάξει η Επιστημονική Επιτροπή Νικόπολης, καθώς ακολουθεί τις γενικές αρχές του. Περιλαμβάνει , εκτός των άλλων, αρχιτεκτονική προμελέτη και στατική προμελέτη για τις προτεινόμενες κτιριακές υποδομές εντός του αρχαιολογικού χώρου. Οι παρεμβάσεις της τελευταίας εικοσαετίας, με την συσσώρευση επιστημονικής γνώσης και εμπειρίας, την εμπέδωση της σημασίας του χώρου στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας, ‘εχουν δημιοργήσει γερές βάσεις στην κατεύθυνση της οριστικής διαμόρφωσης ενός αρχαιολογικού  πάρκου. Θεωρούμε λοιπόν ότι η υλοποίηση της συγκεκριμένη πρότασης, συνιστά ένα εγχείρημα  που  διαθέτει  προχωρημένο  βαθμό  ωριμότητας  και  εγγυημένη ποιότητα,  όπως  μαρτυρείται  από  το  υψηλό  επίπεδο  των  ήδη  εγκεκριμένων μελετών. Η συνολική του απόδοση, δε, σε μια μεσο-μακροπρόθεσμη προοπτική, δύναται να αποτελέσει κεντρικό όχημα ανάπτυξης προς όφελος της ευρύτερης περιοχής.

8. «ΒΙΠΕ και επιχειρηματικότητα: Είναι στις προθέσεις σας να δείτε το Δήμο ως έναν ισχυρό ιδιώτη, ή θα διατηρήσετε το αμέτοχο στις οικονομικές δραστηριότητες;»

Θεωρώ πως το μοντέλο του Δήμου Επιχειρηματία δεν έχει αποδώσει στο παρελθόν και έτσι δεν αποτελεί για το συνδυασμό μας προτεραιότητα. Αυτό όμως δεν αναιρεί την πρόθεση του Δήμου να συνδράμει στην αξιοποίηση των υποδομών που βρίσκονται στην περιοχή ευθύνης του, στον βαθμό που του αναλογεί. Έτσι θεωρώ πως ο δήμος θα πρέπει να είναι αρωγός στις προσπάθειες των επιχειρηματιών για τη διασφάλιση καλύτερων συνθηκών και υποδομών στην περιοχή.

9. «Έχετε, φυσικά, υπ’ όψιν σας το περίφημο έργο του νυν Δημάρχου Τρικκαίων. Ποιο από τα επιμέρους έργα του έχετε κάνει προσωπικό σας στοίχημα να “μεταφερθεί” και στην Πρέβεζα;»

Πολλά από τα επιμέρους έργα του Δήμου Τρικκαίων είναι ιδιαίτερα ελκυστικά και αποδοτικά και παρότι είμαι άνθρωπος που ασχολείται επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, πιστεύω πως το σημαντικότερο από όλα είναι η εγκαθίδρυση διαφορετικής νοοτροπίας σε όλους τους εμπλεκόμενους, όπως άλλωστε αναφέρει και ο ίδιος ο Δήμαρχος σε πρόσφατη συνέντευξή του «Για εμένα καινοτομία είναι το πως θα καταφέρεις να εμπλέξεις την κοινωνία για να ακολουθεί το όραμά σου».

Ενισχυτικά επίσης στα ανωτέρω αναφέρει επίσης πως: «Σε όλη αυτή τη συζήτηση δεν είναι τα λεφτά το θέμα. Εμείς λεφτά δεν έχουμε. Πήραμε και παίρνουμε πολλά προγράμματα, όμως κυρίως άλλαξε η νοοτροπία. Και αυτό δεν χρειάζεται πάντα λεφτά. Η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, δεν χρειάζεται λεφτά. Το να ζητάμε να μειωθεί η χρήση του αυτοκινήτου και να αυξηθεί του ποδηλάτου, δεν ήθελε λεφτά. Η διαχείριση του προσφυγικού, που για εμένα ήταν ένα πολύ ισχυρό κρας-τεστ, που συνεχίζουμε να το κάνουμε με επιτυχία, δεν ήθελε λεφτά. Το δύσκολο είναι το πώς συγκρούεσαι με την κοινωνία και πως αλλάζεις κατεστημένες καταστάσεις και νοοτροπίες. Φυσικά θέλουν λεφτά οι πλατείες και οι ποδηλατόδρομοι, και ακόμη δεν έχουμε κάνει εξαιρετικούς ποδηλατόδρομους αλλά βασικό είναι η νοοτροπία».

10. «Πόσο υποστηρίζετε την κοινωνική συναίνεση στα δημοτικά ζητήματα; Με το νέο εκλογικό σύστημα θα κληθείτε να συνεργαστείτε – πιθανότατα – και με πολιτικούς αντιπάλους. Θα ρίξετε νερό στο κρασί σας για το κοινό καλό;»

Η ίδια η συγκρότηση, η δομή και η σύνθεση της παράταξής μας απαντά στο ερώτημά σας. Πολίτες, αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι με διαφορετικές διαδρομές συνεργαζόμαστε για να υπηρετήσουμε τον κοινό μας στόχο, να αλλάξουμε το Δήμο Πρέβεζας. Μια παράταξη που λειτουργεί από την πρώτη στιγμή με βάση τη σύνθεση, προφανώς θα επιδιώξει τις συνεργασίες και την επόμενη ημέρα μετά τις εκλογές, πάντα στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων και χωρίς να αλλοιώνεται ο βασικός μας στόχος για αλλαγή.

11. «Από αυτόκλητους υπεύθυνους και παντογνώστες λέγονται πολλά για την Κυανή Ακτή, αλλά δεν έχει αναφερθεί τίποτε για το θερινό κινηματογράφο που απουσίασε από την καθημερινότητά μας καθ’ όλη την τετραετία. Τον έχετε κατά νου; Πώς τον φαντάζεστε την επομένη της νίκης;»

Καταρχήν θεωρώ την λειτουργία του συνυφασμένη με το Πρεβεζάνικο καλοκαίρι και η συνεπώς η λειτουργία του είναι απαραίτητη. Η συνύπαρξη του Θερινού Κινηματογράφου με το Κηποθέατρο δημιουργεί συνθήκες αδυναμίας υγιούς λειτουργίας και για τα δύο. Νομίζω πως έφθασε η στιγμή να εξεταστεί η πιθανότητα μεταφοράς σε κάποιο άλλο σημείο κάποιου από τους δύο χώρους. Το ποιό από τα δύο θα μεταφερθεί και πού νομίζω πως πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο έντονης διαβούλευσης με τους κατοίκους της περιοχής.

12. «Θα έχετε, είμαι βέβαιος, προσωπική άποψη για την είσοδο της πόλης από την πλευρά της παραλιακής, τα λεγόμενα καλάμια. Πόσο, πιστεύετε, πρέπει να ανεχθούμε ακόμη την υποβάθμιση της εκεί περιοχής;»

Η εικόνα της συγκεκριμένης περιοχής, απέχει σίγουρα από το να είναι ελκυστική. Θεωρώ πως η ευρύτερη περιοχή, μέχρι τον Άγιο Γεώργιο θα πρέπει να αποτελέσει ένα ενιαίο πάρκο για την πόλη και η κατεύθυνση αυτή θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο μιας μελέτης, που θα αναδείξει τις βέλτιστες λύσεις αξιοποίησης. Εκείνο που δεν χρειάζεται είναι βιαστικές αποφάσεις και πρόχειρες λύσεις, μιας και πρόκειται για μια περιοχή που μπορεί να αλλάξει τη μορφή όλου του παραλιακού μετώπου.

13. «Είστε υπέρ ή κατά της μεταφοράς πόρων από το δημοτικό λιμενικό ταμείο σε κοινωφελή έργα εντός του ιστού των αστικών κέντρων του Δήμου, και αναφέρομαι στο Κανάλι και το Λούρο; Γίνετε συγκεκριμένος»

Είμαστε υπέρ της ισόρροπης ανάπτυξης όλων των περιοχών του ενιαίου Δήμου Πρέβεζας και θα παλέψουμε για την προγραμματική εξασφάλιση πόρων για τις περιοχές αυτές στη βάση συγκεκριμένου σχεδίου ανάπτυξης, εξαντλώντας όλες τις δυνατές πηγές χρηματοδότησης των δράσεων.

14. «Από ποιο μετερίζι βλέπετε τον εαυτό σας να υπηρετεί τα κοινά την επομένη της εκλογής σας;»

Σε οποιοδήποτε μετερίζι και αν βρίσκομαι, θα εκπροσωπώ τους Δημότες και θα παλεύω για την ανάπτυξη του τόπου μου, καταθέτοντας τις όποιες δυνάμεις μου στον σκοπό αυτό.

 

 

 

(Όλες τις συνεντεύξεις μπορείτε να τις βρίσκετε εδώ)

Επιμέλεια Γιώργος Ευσταθίου

Τελευταία ενημέρωση 16 Ιανουαρίου 2020 09:59:09 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στις σελίδες μας στο FACEBOOK PamePreveza.gr και PrevezaNewsgr

Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης

Newsletter

[recaptcha size:compact theme:dark]

Επικοινωνήστε μαζί μας

“Nefelia“ Media Group