Από την Πρέβεζα.. στο Master Chef

News Room15 Φεβρουαρίου, 2025 22:030
11795914880542918436

Με την πρώτη του εμφάνιση κέρδισε τους κριτές και την είσοδό του στο Master Chef, το δημοφιλές παιχνίδι μαγειρικής, ο νεαρός Αλέξανδρος Διαμάντης από την Πρέβεζα.

Με καταγωγή από τον Ωρωπό ο νεαρός Αλέξανδρος ξεδίπλωσε την τεχνική του και εντυπωσίασε, δείχνοντας ότι θα εξελιχθεί στο απόλυτο φαβορί για το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο.

Τα τελευταία χρόνια, η ζωή του είναι αποκλειστικά στις κουζίνες, αφού εργαζόταν σε ένα εστιατόριο εκλεκτής εστίασης για 16 ώρες την ημέρα.

Όπως αναφέρει ο διαγωνισμός, είναι μια ευκαιρία να ξεκουραστείτε από τις εξαντλητικές ώρες και να μαγειρέψετε με άνεση και χαλάρωση πιο απλά, αλλά εξαιρετικά νόστιμα πιάτα.

Οπλισμένος με σκληρή δουλειά, επιμονή και αφοσίωση, στοχεύει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στον ανταγωνισμό.

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 15 Φεβρουαρίου 2025 22:03:56 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares