Σε ΦΕΚ η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών άνω των 3.5 τόνων τα Σαββατοκύριακα στην E.O. Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας

News Room13 Φεβρουαρίου, 2025 10:270
preveza_igoumenitsa_dromos

Μέτρα που αφορούν τον περιορισμό κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων σε τμήματα των αυτοκινητοδρόμων και εθνικών οδών κατά τη διάρκεια του έτους 2025 περιλαμβάνονται σε απόφαση των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη, Υποδομών -Μεταφορών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας η οποία δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ.

Στο οδικό δίκτυο που ισχύουν οι περιορισμοί από το Σάββατο 14 Ιουνίου έως και την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου και για κάθε Σάββατο και Κυριακή της συγκεκριμένης περιόδου ώρες 08.00-22.00 περιλαμβάνεται όλο το μήκος της Εθνικής Οδού Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας από την υποθαλάσσια σήραγγα Πρέβεζας-Ακτίου έως και τη Ηγουμενίτσα και στα δύο ρεύματα της κυκλοφορίας.

Η απαγόρευση αφορά φορτηγά άνω των 3,5 τόνων, ενώ από την απόφαση εξαιρούνται οχήματα οδικής βοήθειας, μεταφοράς ευπαθών προϊόντων, ζώντων ζώων, μεταφοράς Τύπου κτλ.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 13 Φεβρουαρίου 2025 10:27:09 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares