Ο Ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης στην Πρέβεζα

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νομού Πρέβεζας
News Room15 Ιανουαρίου, 2025 13:180
syriza
Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νομού Πρέβεζας

Ο Ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στην Ευρωκοινοβούλιο, αντιπρόεδρος της Ευρωομάδας της Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο («The Left in the European Parliament»), θα παρευρεθεί στο νομό Πρέβεζας στις 1 Φεβρουαρίου 2025 σε εκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Νομού Πρέβεζας.

Ο χώρος και η ώρα της εκδήλωσης καθώς και το πρόγραμμα επισκέψεων του ευρωβουλευτή θα ανακοινωθούν σε νεότερη ανακοίνωση.

Από τη ΝΕ Ν. Πρέβεζας

Ο Συντονιστής

Κώτσης Δημήτριος

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 15 Ιανουαρίου 2025 13:18:33 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares