Ν.Γεωργάκος: Συνεχής επαφή με τους επικεφαλής των συνεργαζόμενων συνδυασμών – Στόχος η δημιουργία Δ.Σ. παραγωγής και συμφωνίας

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου Δημάρχου Πρέβεζα μετά την εκλογή του
Ν.Γεωργάκος: Συνεχής επαφή με τους επικεφαλής των συνεργαζόμενων συνδυασμών – Στόχος η δημιουργία Δ.Σ. παραγωγής και συμφωνίας_5e066d3d6bca8.jpeg
News Room3 Ιουνίου, 2019 13:500

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου Δημάρχου Πρέβεζα μετά την εκλογή του

Την πρώτη συνάντηση με τα τοπικά μμε είχε σήμερα μετά το μεσημέρι ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος.

Στη συνάντηση σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πορεία και την οργάνωση του συνδυασμού «Δήμος της Καρδιάς μας» ενώ έκανε λόγο για στενή συνεργασία και επαφή με τους επικεφαλής των συνεργαζόμενων συνδυασμών.

Ο κ. Γεωργάκος είπε ότι ξεκινά το τρίμηνο εκπαίδευσης και ολοκλήρωσης του χάρτη δημοτικής ανάπτυξης και αναγκών και στελέχωσης και οργάνωσης των ομάδων εργασίας.

Τόνισε επίσης «Εχθές δεν έχασε κανείς αλλά κέρδισε όλος ο Δήμος την έναρξη μιας νέας εποχής σύγχρονης διακυβέρνησης και συνεργασίας μετατρέποντας την απλή αναλογική σε δυναμική της κοινής λογικής όσων θέλουν το καλό του τόπου. Εχθές, το είπα και στη μεγάλη μας κεντρική ομιλία στην Πρέβεζα, δεν χάρηκα για την εκλογή μόνο. Χάρηκα που το εκλογικό μας κέντρο έγινε σημείο αναφοράς για τη συνεργασία και την πρόοδο του τόπου».

Ευχαρίστησε όλο το ψηφοδέλτιο και κάλεσες άπαντες «να συνεχίσουμε μαζί και οι 50 το πλάνο του προγράμματος του Συνδυασμού για μία Δημοτική διακυβέρνηση ικανών στελεχών και τεχνοκρατών μαζί με τις συνεργαζόμενες Δημοτικές Παρατάξεις που θα στηρίξουν την εποχή της Δημαρχίας  επί των ημερών μου ως Δήμαρχος από την 1η Σεπτεμβρίου».

«Θα νικήσουμε όλοι μαζί την απλή αναλογική με την κοινή λογική για το καλό του Δήμου της καρδιάς μας και όλων των δημοτών!» υπογράμμισε ο Νίκος Γέωργάκος.

Όπως είπε «Ο Συνδυασμός όλο το διάστημα μέχρι την επίσημη εκκίνηση της θητείας μου την 1η Σεπτεμβρίου θα οργανωθεί σε θεματικές ομάδες με επικεφαλής ανά τομέα ώστε να προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο η επόμενη διακυβέρνηση» επισημαίνονται πως «50 στελέχη μαζί και με τα στελέχη των συνεργαζομένων συνδυασμών μπορούν να κάνουν πολύ σπουδαία πράγματα!»

Συνέχισε λέγοντας «Ως νέος Δήμαρχος μαζί με τους 8 εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού, τους 41 μη εκλεγμένους καθώς και με τους συνεργάτες και τους συμβούλους μου, αλλά και με τους εκλεγμένους επικεφαλής τους κ. Γιώργο Νίτσα και τον κ. Βαγγέλη Ροπόκη, και τους εκλεγμένους συμβούλους τους των δύο άλλων Συνδυασμών θα οργανώσω, θα διοικώ και θα επιβλέπω ένα λειτουργικό δυναμικό οργανόγραμμα διακυβέρνησης από το Γραφείο του Δημάρχου έως και το γενικό συμβούλιο της πλειοψηφίας».

Τόνισε πως θα είναι σε συνεχή συνεργασία και επαφή με τους επικεφαλής των συνεργαζόμενων συνδυασμών που τέθηκαν υπό τη νέα Δημοτική Αρχή ενώ, όπως είπε, έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα Δημοτικό Συμβούλιο Παραγωγής και Συμφωνίας «αποτρέποντας μέσα από το έργο και τη συνεργασία τις όποιες παραφωνίες μπορεί να προκαλέσει θεωρητικά η απλή αναλογική» και σε αυτό το πεδίο συνεργασίας και συνέργιας κάλεσε την κάθε δημοτική παράταξη.

Όπως είπε «Θα προτείνω στον κ. Μπαΐλη  ο οποίος με ήθος και πολιτικό πολιτισμό αφού πρώτα μου εξέφρασε τα συγχαρητήριά του τηλεφωνικά πέρασε με το επιτελείο του από το εκλογικό μας κέντρο για να με συγχαρεί και αυτοπροσώπως, να περάσουμε σε ένα μοντέλο σταδιακής παράδοσης της διοίκησης του Δήμου με αποκορύφωση την ορκωμοσία της 1η Σεπτεμβρίου για το καλό του τόπου».

«Οι εκλογές και τα προεκλογικά τελείωσαν τώρα είναι ώρα για δουλειά» είπε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος ενώ θα ζητήσει τις επόμενες μέρες θεσμική συνάντηση με τον κ. Μπαΐλη. «Ο απερχόμενος Δήμαρχος έχει πιστεύω ως έμπειρος πολιτικός άνδρας τη θέληση και το σθένος να συνεργαστεί μαζί μας σε μία ενημέρωση και παρουσίαση της τρέχουσας κατάστασης ανοίγοντας τις πόρτες της Δημοτικής Αρχής και νωρίτερα από την 1η Σεπτεμβρίου. Θα ζητήσω στις επόμενες ημέρες να έχω μία θεσμική συνάντηση άμεσα μαζί του» είπε συγκεκριμένα.

Και συνέχισε λέγοντας «Το πιο  βασικό όμως εκτός από τη συνεργασία με τις συνεργαζόμενες δημοτικές παρατάξεις αλλά και την απερχόμενη διοίκηση είναι η συνέχιση της επαφής με τους πολίτες και η καταγραφή των θεμάτων και των προβλημάτων που τους απασχολούν κάτι που για εμένα προσωπικά αλλά και για το συνδυασμό και τους συνεργάτες μου δεν αποτέλεσε ένα προεκλογικό πεδίο δράσης».

Για το λόγο κάλεσε άπαντες που χειρίζονται τα ψηφιακά μέσα, να συνεχίσουν να επισκέπτονται τη σελίδα του συνδυασμού www.dimoskardiasmas.gr και να γράφουν στο πεδίο «Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ».

Ο Νίκος Γεωργάκος μαζί με τους συνεργάτες του όλο το διάστημα έως την 1η Σεπτεμβρίου, θα συνεχίσουν τις στοχευμένες περιοδείες καταγραφής ενημέρωσης οι οποίες μετεκλογικά έχουν πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα και σπουδαιότητα, διότι θα δούμε το σύνολο των δημοτών και όχι μόνο υποστηρικτές ή και ένθερμους μη υποστηρικτές, όπως είπε συνεγκριμένα.

Στόχος, όπως είπε ο κ. Γεωργάκος είναι το καλοκαίρι να οργανώσει στις 3 Δημοτικές Ενότητες ανοιχτούς διαλόγους και όπως τόνισε «η θητεία μας θα ξεκινά και θα κλείνει στο γραφείο αλλά θα εξελιχθεί βασικά δίπλα στο Δημότη στο πεδίο της καθημερινότητας».

Κλείνοντας είπε πως «μόνο μέσα από την καταγραφή, την αξιολόγηση και την οργάνωση θα αρχίσουμε να καλύπτουμε τα κενά και καλώ τους Δημότες να συνεργαστούν και ως προς την ενημέρωση αλλά και ως προς τη ρεαλιστική αντιμετώπιση του να μην περιμένουν σε χρόνο ρεκόρ από μία νέα δημοτική αρχή να υλοποιήσει ότι δεν υλοποίησε μία απερχόμενη σε 9 χρόνια. Όλα θα γίνουν με σχεδιασμό και συντονισμό όπως πρέπει  και αρμόζει σε ένα λειτουργικό σύγχρονο Δήμο».

 

 

Τελευταία ενημέρωση 16 Ιανουαρίου 2020 09:54:32 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στις σελίδες μας στο FACEBOOK PamePreveza.gr, PrevezaNewsgr και Preveza.News


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης

Newsletter

[recaptcha size:compact theme:dark]

Επικοινωνήστε μαζί μας

“Nefelia“ Media Group