Πάνω από 500 οι συμμετοχές, από 50 χώρες, στο διεθνές πρωτάθλημα τένις στην Πρέβεζα

Θα διεξαχθεί από 23 έως 30 Ιουνίου
Πάνω από 500 οι συμμετοχές, από 50 χώρες, στο διεθνές πρωτάθλημα τένις στην Πρέβεζα_5e066cdeecb96.jpeg
News Room6 Ιουνίου, 2019 14:350
Θα διεξαχθεί από 23 έως 30 Ιουνίου

Με δηλώσεις συμμετοχής 283  αγοριών και 219 κοριτσιών από 50 και πλέον χώρες των πέντε Ηπείρων ολοκληρώθηκε η διαδικασία εγγραφής για το καθιερωμένο Διεθνές Βαθμολογούμενο  Πρωτάθλημα Τένις ITF World Tennis Tour J4 Preveza 23-30 Ιουνίου 2019.

Θα ακολουθήσει η κατάρτιση του κυρίως ταμπλό και των προκριματικών με κριτήριο την βαθμολογία των αθλητών στους πίνακες της I.T.F. (International Tennis Federation).

Με συμμετοχές από Αργεντινή, Βραζιλία, ΗΠΑ, Αυστραλία, Πολωνία, Ρωσία, Κύπρο, Βουλγαρία, Αυστρία και άλλες χώρες, το αθλητικό αυτό γεγονός είναι μια γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού για την πόλη της  Πρέβεζας.

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 16 Ιανουαρίου 2020 09:54:06 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter

    [recaptcha size:compact theme:dark]


    Επικοινωνήστε μαζί μας