Παράταση για το Κτηματολόγιο ζητά ο Δήμος Πρέβεζας

News Room28 Νοεμβρίου, 2024 10:500
dimarxeio nea

Τη διάθεση επαρκούς προθεσμίας για την υποβολή δηλώσεων και αντιρρήσεων κατά των εκθέσεων των Γραφείων Κτηματογράφησης ώστε να διορθωθούν έγκαιρα και με μικρό κόστος για τους πολίτες τα χιλιάδες λάθη που έχουν διαπιστωθεί, ζητά ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας.

Όπως τονίζεται σε σχετική απόφαση το αιφνίδιο και χωρίς καμία προπαρασκευή “κλείσιμο” της μελέτης για την κτηματογράφηση της Π.Ε Πρέβεζας, φαλκιδεύει τα περιουσιακά δικαιώματα των πολιτών και του Δήμου , υποσκάπτοντας την ασφάλεια των συναλλαγών .

Ο Δήμος Πρέβεζας εξάλλου αναγνωρίζει το τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα στην περιοχή κτηματογράφησης που αφορά καταπατημένες δημοτικές εκτάσεις τις οποίες σε κάποιες περιπτώσεις έχουν αξιοποιήσει ιδιώτες και όπως αναφέρει ως πρόβλημα έχει τεθεί στη κεντρική κυβέρνηση, η οποία όμως επιχείρησε ανεπιτυχώς να το λύσει με το N.1080/80 και τις τροποποιήσεις αυτού.

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 28 Νοεμβρίου 2024 10:50:10 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares