Στέργιος Γιαννάκης: “Είμαι αποφασισμένος για την Πρέβεζα της ανάπτυξης. Και θα το κάνω!”

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα σας!»
Στέργιος Γιαννάκης: “Είμαι αποφασισμένος για την Πρέβεζα της ανάπτυξης. Και θα το κάνω!”_5e0667e04c860.jpeg
News Room5 Ιουλίου, 2019 22:400

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα σας!»

«Πρώτιστη επιλογή μου είναι να βγει η Πρέβεζα από την απομόνωση» τόνισε μεταξύ άλλων ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ στην Πρέβεζα, Στέργιος Γιαννάκης, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Πρέβεζα το βράδυ της Παρασκευής.

“Γράφουμε μια νέα σελίδα για τον τόπο μας”

Ξεκινώντας την ομιλία του μπροστά σε πλήθος κόσμου, που τον επευφημούσε συνεχώς και μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, είπε πως σήμερα «γράφουμε μια νέα σελίδα για τον τόπο μας. Μια νέα σελίδα για τον Νομό μας», ο τόπος που γεννήθηκε, μεγάλωσε, που αγάπησε, που δούλεψε, που απέκτησε φίλους καλούς και αγαπητούς.

«Εδώ είναι η ρίζα μου και εδώ χτυπάει η καρδιά μου!» είπε ακόμα και πρόσθεσε πως απόψε «Θα αφήσουμε πίσω την Ελλάδα του χθες!».

Συνέχιζε λέγοντας «Δεν θα μετρήσουμε πληγές, δεν θα σταθούμε στα πλήγματα που μας κατάφερε η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Τεσσεράμισι χρόνια η απερχόμενη Κυβέρνηση επιδόθηκε μόνον στην διάλυση των θεσμών, των δομών, της μεσαίας τάξης, της οικονομίας, της ασφάλειας, της εκπαίδευσης και των εθνικών θεμάτων. Είναι αργά για δάκρυα, αλλά είναι ακόμα νωρίς για δράση. Απόψε λοιπόν, πιάνουμε το νήμα από την αρχή! Μοιραζόμαστε το όραμα μιας Πατρίδας που μας ενώνει» χαράζοντας, όπως είπε, όλοι μαζί τον δρόμο για την νίκη, «την νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη!»

“Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλο το Νομό Πρέβεζας”

Είπε ακόμα: «Είμαστε εδώ για να ενώσουμε τον κόσμο μας. Για να στείλουμε σε όλο το Νομό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, για να κάνουμε τους συμπολίτες μας να πιστέψουν ξανά, να κάνουμε τους νέους και τις νέες μας να ονειρευτούν ξανά. Οραματιζόμαστε μια Ελλάδα …αλλιώς,  και αυτή την Ελλάδα θέλουμε και μπορούμε να τη ζήσουμε τώρα! Με αυτοδύναμη κυβέρνηση, με οργανωμένο σχέδιο, με τεχνογνωσία, με πράξεις και πολλή δουλειά».

Συμπλήρωσε πως «υπάρχει ελπίδα, αλλά όχι αυτή η «αριστερή» που χαντάκωσε τον τόπο!» και συνέχισε «Υπάρχει προοπτική και ελπίδα με το Πρόγραμμα και τις δεσμεύεις της Νέας  Δημοκρατίας. Στόχος μας είναι, μια κοινωνία υγιής και δυνατή. Στόχος μας είναι, όλοι οι πολίτες  – χωρίς εξαίρεση – να απολαμβάνουν ίσα δικαιώματα στην υγεία, στην πρόνοια, στην εργασία, στην παιδεία. Στόχος μας είναι η ανόρθωση της μεσαίας τάξης, με την πάση θυσία μείωση της φορολογίας. Είναι οι επενδύσεις που θα φέρουν νέες ποιοτικές δουλειές για όλους και κυρίως για τα παιδιά μας. Είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των αγροτών μας και των κτηνοτρόφων. Είναι η επιστροφή των παιδιών μας, των νέων επιστημόνων μας. Στόχος μας είναι η αξιοπρεπής διαβίωση των  συνταξιούχων που δεν μπορούν πλέον να προσφέρουν κάτι στα εγγόνια τους όπως παραδοσιακά γίνονταν».
 


 

“Έμεινα πάντα στο πλευρό σας, γιατί η σχέση μου μαζί σας  είναι σχέση ζωής”

Ο βουλευτής της Πρέβεζας είπε ακόμα πως «Τα λόγια στην πολιτική μετράνε πλέον λίγο» ενώ «Οι πράξεις είναι εκείνες που καθορίζουν την ταυτότητα του πολιτικού!» και συνέχισε:

«Πριν 4 χρόνια με έστειλε στην Βουλή η δική σας εμπιστοσύνη και η δική σας αγάπη. Και αυτή σας την εμπιστοσύνη θέλησα να τιμήσω και μάλιστα με πολύ κόπο από τα έδρανα της Αντιπολίτευσης.  Έμεινα πάντα στο πλευρό σας, γιατί η σχέση μου μαζί σας  είναι σχέση ζωής. Γιατί προσωπικά δεν είμαι πολιτικός καριέρας αλλά είμαι ένας από εσάς! Κι εσείς μου δώσατε την ευκαιρία να αγωνίζομαι έμπρακτα για εσάς! Είμαι βέβαιος ότι ξέρετε ότι αγωνίστηκα, ότι νοιάστηκα και δούλεψα, με μοναδικό σκοπό η δική σας φωνή, οι δικές σας διεκδικήσεις, να φτάσουν στην Βουλή. Γιατί, απ’ την πρώτη στιγμή σας αισθάνθηκα σαν δεύτερη οικογένειά μου, στην οποία οφείλω να προσφέρω τα πάντα. Αυτή η σκέψη ήταν πάντα η κινητήριος δύναμή μου. Και ξέρετε πολύ καλά ότι ποτέ δεν πρόδωσα την εμπιστοσύνη σας!  Και ούτε πρόκειται να σας προδώσω γιατί εγώ θα είμαι και αύριο εδώ, ανάμεσα σας, ΜΑΖΙ ΣΑΣ!»

“Προτεραιότητα μου είναι να βγει η Πρέβεζα από την απομόνωση”

Ο Στέργιος Γιαννάκης τόνισε πως «Ως Βουλευτής Κυβερνητικός πλέον, θα μπορώ να είμαι περισσότερο αποτελεσματικός και  χρήσιμος για το Νομό, τα χωριά, τις πόλεις μας, για όλους εσάς» και συμπλήρωσε πως ήρθε ώρα να γίνει πράξη το πρόγραμμα για τον Νομό Πρέβεζας τονίζοντας πως προτεραιότητα του είναι να βγει η Πρέβεζα από την απομόνωση.

«Πρώτιστη επιλογή μου είναι να βγει η Πρέβεζα από την απομόνωση, με την σύνδεσή της με τους μεγάλους οδικούς άξονες. Να διευκολυνθεί η πρόσβαση. Να γίνει σημείο αναφοράς και  πόλος έλξης για τον τουρισμό» είπε συγκεκριμένα τονίζοντας πως είναι αποφασισμένος και θα το κάνει.

Συνέχισε λέγοντας:

«Είναι αυτονόητο και αναγκαίο να στελεχωθούν και να εκσυγχρονιστούν οι υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Υγείας  του Νομού μας, το Νοσοκομείο μας και τα Κέντρα Υγείας.  

Και θα το κάνω!

Θέλω να δω ανάπτυξη στην επιχειρηματικότητα, γιατί στο Κυβερνητικό μας Πρόγραμμα, επίκεντρο είναι η επιχειρηματικότητα.

Δίνουμε τέλος στην υπερφορολόγηση και την γραφειοκρατία και καθιερώνουμε κίνητρα για νέες επενδύσεις. 

Θέλω να δω στο Νομό μας τις άδειες βιτρίνες των καταστημάτων στις αγορές να αποκτούν ξανά ζωή και τα ερημωμένα καταστήματα να στεγάζουν ξανά φιλοδοξίες και όνειρα με κίνητρα για τους νέους επαγγελματίες». 

“Να σηκώσουμε την Πρέβεζα ψηλά”

Ο Στέργιος Γιαννάκης συνέχισε λέγοντας πως ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα στους Πρεβεζάνους και σε όλους τους κατοίκους του Νομού στέλνοντας το μήνυμα πως «Είναι η ώρα να μιλήσουμε δυνατά και καθαρά στην κάλπη της Κυριακής. Για να διαμορφώσουμε μαζί τις εξελίξεις. Για να πάρουμε μαζί τη ζωή μας στα χέρια μας».

Κάλεσε τον κόσμος να ψηφίσει την Κυριακή, «όχι μόνο με το μυαλό αλλά και την καρδιά» και να προχωρήσουν μαζί «Στο αύριο της Πατρίδας μας και του Νομού μας! Με την Νέα Δημοκρατία! Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη!» για να «σηκώσουμε την Πρέβεζα ψηλά» κατέληξε.

 

 

 

PAMEPREVEZA NEWSROOM

Τελευταία ενημέρωση 16 Ιανουαρίου 2020 09:45:54 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στις σελίδες μας στο FACEBOOK PamePreveza.gr, PrevezaNewsgr και Preveza.News


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης

Newsletter

[recaptcha size:compact theme:dark]

Επικοινωνήστε μαζί μας

“Nefelia“ Media Group