Δήμος Πάργας – Συστήματα τηλεμετρίας δικτύων ύδρευσης προϋπολογισμού 2.2 εκ ευρώ

parga-2024
News Room11 Ιουλίου, 2024 13:570

Στην Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος τηλεμετρίας υποδομών εξωτερικών δικτύων ύδρευσης θα προχωρήσει ο Δήμος Πάργας με αξία της σύμβασης 2.204.098,14 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.), και συνεπώς θα διενεργηθεί ηλεκτρονικός ανοικτός διαγωνισμός για την ανάθεσή της.

Φορέας χρηματοδότησης της παρούσας σύμβασης είναι το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Υ.ΜΕ.ΠΕΡ.Α.Α.

Στόχος του συστήματος είναι ο ολοκληρωμένος έλεγχος των δικτύων ύδρευσης του Δήμου Πάργας. Το προτεινόμενο σύστημα, περιλαμβάνει την προμήθεια και θέση σε λειτουργία συστήματος τηλεελέγχου – τηλεχειρισμού των γεωτρήσεων και αντλιοστασίων του Δήμου Πάργας.

Οι διεργασίες αυτές θα πραγματοποιούνται από λογισμικά εγκατεστημένα στο προτεινόμενο Κεντρικό Σύστημα Ελέγχου (ΚΣΕ), και θα συμβάλλουν στη διαχείριση των υδάτινων πόρων, μέσω ηλεκτρονικής αποτύπωσης του δικτύου διανομής νερού, το οποίο θα είναι διασυνδεδεμένο, μέσω ασυρμάτων επικοινωνιακών διατάξεων με 27 Τοπικούς Σταθμούς Ελέγχου (γεωτρήσεις – αντλιοστάσια). Ειδικότερα, το αντικείμενο της Πράξης περιλαμβάνει τις κάτωθι εργασίες:

 Λεπτομερή Σχεδιασμό του προσφερόμενου ολοκληρωμένου συστήματος.

 Προμήθεια και εγκατάσταση του ηλεκτρονικού υλικού του Κεντρικού Σταθμού Ελέγχου (ΚΣΕ) 8

 Προμήθεια των 27 Τοπικών Σταθμών ελέγχου (ΤΣΕ) με δυνατότητα Ασύρματης Μετάδοσης, καθώς και του απαιτούμενου εξοπλισμού αυτών στις γεωτρήσεις και στα αντλιοστάσια ύδρευσης του Δήμου

 Προμήθεια και εγκατάσταση όλου του λογισμικού που απαιτείται για την λειτουργία του Συστήματος.

 Προμήθεια και εγκατάσταση όλου του εξοπλισμού επικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένων των όποιων αναμεταδοτών – κεραιών απαιτηθούν για την απρόσκοπτη και αδιάλειπτη λειτουργία του Συστήματος, καθώς και την υποβολή των αιτήσεων για την χορήγηση των εγκρίσεων από τις αρμόδιες Υπηρεσίες των επικοινωνιακών συστημάτων ή όποιες άλλες Υπηρεσίες ή Φορείς απαιτούνται.

 Προμήθεια και εγκατάσταση όσων οργάνων – συσκευών – εξαρτημάτων αναφέρονται στη μελέτη (μετρητές παροχής, …. κ.λ.π.).

 Προμήθεια & Παραμετροποίηση λογισμικού υπολογισμού υδατικού ισοζυγίου και εντοπισμού διαρροών.

 Εργοστασιακές δοκιμές αποδοχής και δοκιμές αποδοχής επί τόπου (επιτόπια τεστ).

 Δοκιμές ολοκλήρωσης των εργασιών και παράδοσης του Συστήματος.

 Παράδοση σχεδίων, εγχειριδίων λειτουργίας και συντήρησης.

 Εκπαίδευση του προσωπικού της Υπηρεσίας στις λειτουργίες, την υποστήριξη και τη συντήρηση του Συστήματος.

 Λειτουργία και υποστήριξη του συστήματος κατά την δοκιμαστική λειτουργία.

 Η Δωρεάν εγγύηση / συντήρηση καλής λειτουργίας Θα υπάρξει δοκιμαστική λειτουργία του συνολικού συστήματος για διάστημα δύο (2) μηνών, μετά την παράδοση και εγκατάσταση του συστήματος, με ταυτόχρονη τήρηση των προγραμμάτων ελέγχου, μετρήσεων και συντηρήσεων, τα οποία θα παραδίδονται στην Τεχνική Υπηρεσία του ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ Εκπαίδευση του προσωπικού της Υπηρεσίας κατά το διάστημα της 2μηνης δοκιμαστικής λειτουργίας, στη λειτουργία, συντήρηση, επισκευές, τήρηση προγραμμάτων μετρήσεων κλπ της προμήθειας και ο εφοδιασμός της με τα αντίστοιχα πλήρη ηλεκτρονικά και έγχαρτα προγράμματα, βιβλία, εγχειρίδια, καταλόγους ανταλλακτικών και οδηγίες για την σωστή, εύρυθμη και μακρόχρονη λειτουργία του συστήματος.

Τέλος, συμπεριλαμβάνεται περίοδος εγγυημένης λειτουργίας με ελάχιστη διάρκεια 2 έτη και μέγιστη 5 έτη.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 11 Ιουλίου 2024 13:57:49 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης

Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας