Με 16 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας – Δείτε αναλυτικά

dhmotiko-martiou-mnhmioy-2024 (1)
News Room14 Ιουνίου, 2024 15:210

Για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας, στις 19-06-2024.

Σας γνωρίζουμε ότι θα διεξαχθεί συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα λάβει χώρα δια ζώσης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, Δήμου Πρέβεζας, την 19-06-2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα έναρξης 18:00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010(ΦΕΚ 87/Τ.Α΄/07.06.2010), όπως ισχύει και τα όσα αναφέρονται στις σχετικές περί σύγκλησης και λειτουργίας των συλλογικών οργάνων των Δήμων εγκυκλίους του ΥΠ.ΕΣ., για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

1. Επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης (άρθρο 77 του Ν.3852/10).

2. Εξέταση αίτησης για παραχώρηση Δημοτικής έκτασης για εκδήλωση γάμου (κέτερινγκ), στον χώρο αναψυχής του Αγίου Βαρνάβα στην Δημοτική Κοινότητα Λούρου, Δήμου Πρέβεζας.

3. Εκμίσθωση οικοπέδων για την δημιουργία χώρων αναψυχής, παιδικής χαράς, πάρκου, αναψυκτηρίου κ.λ.π. που βρίσκονται στην Τοπική Κοινότητα Καναλίου Δήμου Πρέβεζας.

4. Εκμίσθωση δημοτικής έκτασης 376,00τ.μ στη θέση ”ΒΑΣΙΛΑΚΗ”, Τοπικής Κοινότητας Καναλίου , Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου, Δήμου Πρέβεζας.

5. Συζήτηση για τον επανακαθορισμό των Αρχαιολογικών ζωνών της Αρχαίας Νικόπολης, Δημοτικής Κοινότητας Μύτικα, Δήμου Πρέβεζας.

6. Προσωρινή Παραλαβή της Α Φάσης της μελέτης «Κτηματογράφηση – Πολεοδόμηση – Πράξη Εφαρμογής περιοχών επέκτασης και των οριοθετημένων περιοχών του Δήμου Πρέβεζας: ΠΕ3Β, ΠΕ4Β, ΠΕ7Β, ΠΕ8Β3, ΠΕ9Δ – Άγιος Γεώργιος – Παντοκράτορας, ΠΕ19 Ψαθάκι».

7. Εξέταση αίτησης για παράταση σύμβασης της υπηρεσίας «Επιχειρησιακό σχέδιο για την εξασφάλιση κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων- Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.».

8.Έγκριση χορήγησης παράτασης συμβατικής προθεσμίας του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΑΦΡΟΥ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ».

9. Έγκριση χορήγησης 2ης παράτασης του έργου:«ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε. ΖΑΛΟΓΓΟΥ» συμβατικού ποσού 38.812,88 € (με Φ.Π.Α.).

10. Έγκριση χρονικής επέκτασης της αριθμ.πρωτ.: 397/22-06-2023 σύμβασης σχετική με την προμήθεια έτοιμου φαγητού για την σίτιση των ωφελουμένων της δομής “Κ.Η.Φ.Η στο Δήμο Πρέβεζας” και εντός των ορίων αυτής.

11. Χρονική επέκταση σύμβασης για τη σίτιση μαθητών Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας.

12. Έγκριση της αρ. 22/2024 απόφασης της Δημοτικής Κοινότητας Πρέβεζας σχετικά με την άδεια έγκρισης τοποθέτησης σήμανσης επί της οδού Καρυωτάκη 40, σύμφωνα με την αριθμ. 267/2024 (ΑΔΑ: 6ΦΠΣΩΞΧ-ΒΓΜ) σε ορθή επανάληψη, απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής.

13. Άσκηση ένδικων μέσων και εξουσιοδότηση Νομικού Συμβούλου, σύμφωνα με την αριθμ. 279/2024 (ΑΔΑ: 9ΗΓΕΩΞΧ-1ΣΣ) απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής.

14. Ορισμός νέου τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου του Δήμου Πρέβεζας για τη συγκρότηση εθνικής ομάδας εργασίας, για τη συμμετοχή των δήμων της Ελλάδας στη στρατηγική σύμπραξη “EUROPE GOES LOCAL – SUPPORTING YOUTH WORK AT THE MUNICIPAL LEVEL” στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων ERASMUS+ για τον τομέα της νεολαίας και το EUROPEAN SOLIDARITY CORPS.

15. Συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης, παραλαβής προμηθειών και παραλαβής υπηρεσιών του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας , για το έτος 2024.

16. Έγκριση καταστροφής παλαιού ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΗΔΩΝΗ

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 14 Ιουνίου 2024 15:21:22 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης

Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας