Με 20 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ζηρού – Δείτε αναλυτικά

dimotiko -ziros
News Room6 Ιουνίου, 2024 14:190

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην 10η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ζηρού, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Φιλιππιάδας την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024, με ώρα έναρξης 20:00΄, με φυσική παρουσία και με τηλεδιάσκεψη, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Νόμου 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, και της με αριθμό 98/8182/26-01-2024 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ: 9ΝΚ846ΜΤΛ6-Π6Λ), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Έγκριση σχεδίου 2ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου Ζηρού οικονομικού έτους 2024.

2. Τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο. Ε. Υ.) του Δήμου Ζηρού», σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 5056/2023.

3. Διατύπωση γνώμης στο πλαίσιο δημόσιας διαβούλευσης, επί του περιεχομένου του φακέλου Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου «Α.Σ.Π.Η.Ε. συνολικής ισχύος 108 MW, στις θέσεις ‘’ΓΟΡΓΟΜΥΛΟΣ (72 MW)‘’ και ‘’ΠΑΤΗΜΑ (36 MW)» και των συνοδών έργων οδοποιίας και ηλεκτρικής διασύνδεσης (υπόγειο δίκτυο Μέσης Τάσης 33 KV για την ηλεκτρική διασύνδεση των Α.Σ.Π.Η.Ε. με το ΚΥΤ ‘’ΑΡΑΧΘΟΣ‘’), Δ. Ε. Ανωγείου, Δήμου Ζηρού, Π. Ε. Πρέβεζας και Δ. Ε. Ξηροβουνίου, Δήμου Αρταίων, Π. Ε. Άρτας, Περιφέρειας Ηπείρου».

4. Διατύπωση γνώμης στο πλαίσιο δημόσιας διαβούλευσης, επί του περιεχομένου του φακέλου Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου / δραστηριότητα «Υφιστάμενη μονάδα ασφαλτομίγματος με την προσθήκη μονάδας παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος και μονάδας παραγωγής γαλακτωμάτων, στην περιοχή ‘’Λακκώματα‘’ ή ‘’Βακούφικα‘’, της Τ. Κ. Θεσπρωτικού, του Δήμου Ζηρού, Π. Ε. Πρέβεζας Περιφέρειας Ηπείρου».

5. Έγκριση επικαιροποιημένου ειδικού σχεδίου αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών εξαιτίας δασικών πυρκαγιών, το οποίο έχει εγκριθεί με την αριθ. 75/2023 προηγούμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ζηρού.
6. Καθιέρωση 24ωρης λειτουργίας και λειτουργίας κατά τα Σάββατα, Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες της Καθαριότητας και της Πολιτικής Προστασίας για το έτος 2024.

7. Χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης σε Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους.

8. Έγκριση θέσεων Μαθητείας (σπουδαστών των ΕΠΑ.Λ. Φιλιππιάδας και Πρέβεζας), στο Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας απόφοιτων Επαγγελματικών Λυκείων, σχολικού έτους 2024 – 2025, που επιθυμούν να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στο Δήμο Ζηρού.

9. Έγκριση πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης, στο Δήμο Ζηρού, της Παλιάτσου Ζωής του Νικολάου, φοιτήτριας του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

10. Άνοιγμα λογαριασμών ειδικού σκοπού για την κατάθεση πάγιας προκαταβολής Δημοτικών Κοινοτήτων και ορισμός υπεύθυνων κίνησης λογαριασμών.

11. Παραχώρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ζηρού σε αθλητικά σωματεία.

12. Καθορισμός εργασιών, έγκριση εκτέλεσης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης έργων ενταγμένων στο τεχνικό πρόγραμμα Δήμου Ζηρού, οικονομικού έτους 2024.

13. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έτους 2024.

14. Έγκριση παράτασης της προθεσμίας ολοκλήρωσης της σύμβασης του έργου με τίτλο : «Βελτίωση οδικής ασφάλειας στην Φιλιππιάδα».

15. Έγκριση 2ης παράτασης της προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου με τίτλο : «Βελτίωση βατότητας – κατασκευή τεχνικών – σήμανση και ασφάλεια οδικών τμημάτων στο Δήμο Ζηρού».

16. Έγκριση 2ης παράτασης της προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου με τίτλο : «Διαμορφώσεις χώρων – αναπλάσεις στο Δήμο Ζηρού».

17. Έγκριση παράτασης της προθεσμίας ολοκλήρωσης της σύμβασης του έργου με τίτλο : «Κατασκευή δικτύου και μονάδας επεξεργασίας λυμάτων στον τέως Δήμο Κομποτίου».

18. Εξέταση αιτήματος της ΦΑΡΜΑ ΧΗΤΑΣ Α. Ε. για χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου (κυκλοφοριακή σύνδεση) ακινήτου που βρίσκεται στη θέση «Γκάργκουλα», εκτός σχεδίου και εκτός ορίων οικισμού κτηματικής περιφέρειας Ρωμιάς Δήμου Ζηρού.

19. Εξέταση αιτήματος της ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Μ.Ι.Κ.Ε. για χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου (κυκλοφοριακή σύνδεση) ακινήτου που βρίσκεται στη Νέα Κερασούντα Δήμου Ζηρού.

20. Εξέταση αιτήματος της ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. για χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου (κυκλοφοριακή σύνδεση) ακινήτου που βρίσκεται στη θέση «Γιούρτι» κτηματικής περιφέρειας Πέτρας Δήμου Ζηρού.

Ο Πρόεδρος

Γιολδάσης Δημήτριος

 

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 6 Ιουνίου 2024 14:19:54 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης

Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας