Άνοιξε η αυλαία του 22ου Preveza Jazz Festival

News Room30 Μαΐου, 2024 21:470
preveza jazz festival 2024 (10)

Με την Χορωδία Αρμονία Πρέβεζας την οποία συνόδευε το Jazz Trio άνοιξε η αυλαία του 22ου Preveza Jazz Festival το βράδυ της Πέμπτης στη πλατεία δικαστηρίων.

Πρόκειται για ένα πλούσιο τετραήμερο μουσικό πρόγραμμα εκδηλώσεων με διαφορετικά ακούσματα και για όλα τα γούστα.

Κατά την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ, ακολούθησαν οι Nils Landgren Funk Unit – Σουηδία και οιDock in Absolute – Λουξεμβούργο.

Ακολουθεί το πρόγραμμα του 22ου Preveza Jazz Festival

Παρασκευή 31 Μαΐου
•Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας – Ελλάδα
•AJS Quartet – Αλβανία
•Botticelli Baby – Γερμανία

-Σάββατο 1 Ιουνίου
•Product may contain – Πολωνία
•Μαρία Φαραντούρη – David Lynch, Tάκης Φαραζής – Ελλάδα

-Κυριακή 2 Ιουνίου
•The Jazz Express – Ελλάδα
•Shantel & Bucovina Club Soundsystem ft Θωμάς Κωνσταντίνου – Γερμανία + Ελλάδα

Η αυλαία για το 22ο Preveza Jazz Festival θα πέσει το βράδυ της Κυριακής, με τον Shantel ξεχωριστό συνθέτη και ερμηνευτή, όπου σ’ ένα balkan disco πάρτι, θα ξεσηκώσει το κοινό σε σύμπραξη με τον “δικό” μας Θωμά Κωνσταντίνου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 30 Μαΐου 2024 21:47:07 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares