ΠΡΕΒΕΖΑ: Αγωγή Μαρίνας – Επιβεβαίωση PrevezaNews – Εκτός γραμμής Δήμου ο Σπ.Κόκκαλης – Η αλήθεια για τις αμοιβές των δικηγόρων !

limeniko tameio 2024 (15)
News Room22 Απριλίου, 2024 20:360

Συνεδρίασε το απόγευμα της Δευτέρας 22/4 το ΔΛΤ για τον ορισμό δικηγόρου προκειμένου να αντικρούσει την αγωγή του Τουριστικού Λιμένα Πρέβεζας.

Τελικώς, αποφασίστηκε αυτό για το οποίο το PrevezaNews σας είχε ενημερώσει από το μεσημέρι, δείτε ΕΔΩ, δηλαδή την υπερασπιστική γραμμή να αναλάβει ο προιστάμενος της νομικής υπηρεσίας του Δήμου, κος Τάσσης μαζί με τον καθηγήτη, κο Λαζαράτο και τον έγκριτο νομικό, κοΤζούμα.

Μάλιστα, τις μέρες που μεσολάβησαν διέρρευσαν διάφορα για τις αμοιβές των συνηγόρων που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα…

Για παράδειγμα, ο κος Τάσσης λόγω της εργασιακής σχέσης που έχει με τον Δήμο, δεν πρόκειται να λάβει αμοιβή για τις υπηρεσίες του.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΛΤ κος Κουμπής, ο καθηγητής κος Λαζαράτος ζήτησε 12.000 ευρώ και σε περίπτωση που το δικαστήριο κερδηθεί και δεν θα ζημιωθεί ο Δήμος ούτε ένα ευρώ τότε η αμοιβή του να είναι στις 15.000 ευρώ.

Ο κος Τζούμας ζήτησε 5.000 ευρώ και αν το δικαστήριο κερδηθεί τότε η αμοιβή του να είναι στις 10.000 ευρώ.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι νομικοί δεν ζήτησαν πόσο μάλλον να θελήσουν να αμειφθούν με το 2% επί του ποσού της αγωγής.

Και ενώ,η αντιπολίτευση ακόμη και ο εκπρόσωπος της ΛΑ.ΣΥ., η λιμενάρχης και ο κος Τζίμας ψήφισαν θετικά στην πρόταση του προέδρου κου Κουμπή για τον ορισμό του συνηγόρων με Τάσση, Λαζαράτο και Τζούμα, το μέλος της συμπολίτευσης, κος Σπύρος Κόκκαλης εκτός γραμμής, δήλωσε “παρών” με την αιτιολογία της επιπλέον αμοιβής των συνηγόρων σε περίπτωση που το δικαστήριο κερδηθεί.

Θετικά ψήφισαν επίσης, ο κος Κουμπής, η κα Κατσαούνου και ο κος Ντόντορος.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 22 Απριλίου 2024 20:36:39 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας