VOLOTEA: “Απογειώνεται” το Άκτιο….νέα σύνδεση από το Μπάρι- Nέο ρεκόρ επιβατικής κίνησης στο 10μηνο

News Room6 Δεκεμβρίου, 2023 14:450
VOLOTEA1

Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Volotea ανακοίνωσε μια νέα σύνδεση από το Μπάρι προς το Άκτιο για το καλοκαίρι του 2024.
Πιο συγκεκριμένα από τις 6 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου η εταιρεία θα εκτελεί δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Σάββατο.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν ανακοινωθεί προς το Άκτιο αρκετές νέες πτήσεις κάτι που δείχνει θετικά σημάδια για την πορεία της επόμενης τουριστικής περιόδου..

Να αναφερθεί ότι ήδη με τα στοιχεία κίνησης του δεκαμήνου για το 2023 το αεροδρόμιο Ακτίου έχει σημειώσει νέο ρεκόρ επιβατικής κίνησης (816.213 επιβάτες έναντι 772.252 που μετακινήθηκαν το 2022).

 

Με πληροφορίες kefaloniapress

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 6 Δεκεμβρίου 2023 14:45:53 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares