Την σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου βελτίωσης και ανακατασκευής υποδομών υπέγραψε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Δημήτρης Παπαγεωργίου.
Το έργο έχει προϋπολογισμό ένα εκατομμύριο ευρώ και αφορά στην ανακατασκευή και την βελτίωση του οδικού δικτύου με κύριο αντικείμενο την αποξήλωση ασφάλτου και την αντικατάσταση του κατεστραμμένου ασφαλτοτάπητα.
Το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών θα αναπτυχθεί στις περιοχές της Βρυσούλας, της Καραβατιάς και των Αμπελοκήπων ώστε να αντιμετωπιστούν προβλήματα στο οδικό δίκτυο τα οποία έγιναν πιο σοβαρά λόγω και των βροχοπτώσεων.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου μετά την συζήτηση που είχε με τον ανάδοχο και τον αντιδήμαρχο έργων Γιώργο Αρλέτο ζήτησε οι εργασίες να ξεκινήσουν άμεσα.
Παράλληλα τονίστηκε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπογραφεί η σύμβαση για το μεγάλο έργο οδικής ασφάλειας που έχει χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης με το ποσό των 4,1 εκατομμυρίων ευρώ.
Με το έργο αυτό θα αντιμετωπιστούν προβλήματα που έχουν ανακύψει με λακκούβες και άλλες καταστροφές ασφαλτοτάπητα σε ένα μεγάλο δίκτυο δρόμων, κυρίως στον αστικό ιστό.
«Αναγνωρίζουμε ότι το πρόβλημα με τις λακκούβες και τις βλάβες που έχουν προκληθεί στους δρόμους είναι σοβαρό και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με τις δυνάμεις του εργοταξίου. Έχοντας λοιπόν απόλυτη εικόνα σχεδιάστηκαν έγκαιρα από τις υπηρεσίες μας και κυρίως την Τεχνική, οι μεγάλες παρεμβάσεις και τώρα πια περνάμε στο στάδιο της υλοποίησης. Μέσα από τα έργα αυτά θα αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα και θα ενισχυθεί σημαντικά η οδική ασφάλεια» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου.
Τελευταία ενημέρωση 28 Απριλίου 2023 15:35:09 από vasilis kourkoulas
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.