Από το Αστυνομικό Τμήμα Κόνιτσας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων, αλλοδαπού και ημεδαπού, για το αδίκημα της απάτης.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, την 25-06-2020 άγνωστος επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπό ιδιοκτήτη επιχείρησης σε περιοχή των Ιωαννίνων και προσποιούμενος τον τεχνικό μηχανήματος POS έκδοσης καρτών ανανέωσης χρόνου ομιλίας, κατάφερε να του αποσπάσει -38- κωδικούς καρτών συνολικής αξίας -1.140- ευρώ.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε η εμπλοκή των κατηγορούμενων στην υπόθεση και η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Τελευταία ενημέρωση 27 Οκτωβρίου 2021 13:38:59 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.