Η μεθοδική έρευνα και οι συντονισμένες ενέργειες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων οδήγησαν στην άμεση σύλληψη χθες τριών ατόμων που κατηγορούνται για κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για έλληνες, οι οποίοι όπως προέκυψε, είχαν οργανωθεί με σκοπό τη διάπραξη κλοπών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.
Όσον αφορά το χρονικό της υπόθεσης, προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα αφαιρέθηκε μέσα από σταθμευμένο αυτοκίνητο τσαντάκι με το χρηματικό ποσό των -11.330- ευρώ, κατά τη διάρκεια πρόσκαιρης απουσίας του οδηγού.
Αστυνομικοί της παραπάνω υπηρεσίας ταυτοποίησαν άμεσα τα στοιχεία των τριών ατόμων και ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις κατάφεραν να τους εντοπίσουν λίγη ώρα αργότερα στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας και να τους συλλάβουν με την συνδρομή και αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε το συνολικό αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, από το οποίο τα -11.030- ευρώ βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε ρεματιά σε χωριό των Ιωαννίνων.
Ακόμη, κατασχέθηκε μισθωμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι κατηγορούμενοι για την τέλεση της κλοπής και τη διαφυγή τους, το οποίο αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια εταιρεία.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Τελευταία ενημέρωση 21 Σεπτεμβρίου 2021 14:36:57 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.