Στο Ταμείο Ανάκαμψης το Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας στα Γιάννενα

Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 24.770.088 ευρώ
ΠΑΡΚΟ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ
News Room8 Ιουνίου, 2021 16:470
Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 24.770.088 ευρώ

Το «πράσινο φως» για την έναρξη των διαδικασιών υλοποίησης του έργου κατασκευής του Πάρκου Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνα που έχει κατατεθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανασυγκρότησης δόθηκε σήμερα από το αρμόδιο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Στο  θετική αυτή εξέλιξη  αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Όπως εξήγησε θα πρέπει να συνταχθεί πλέον το Τεχνικό Δελτίου του Έργου με το συνολικό του προϋπολογισμό να ανέρχεται σε 24.770.088 ευρώ και πρόσθεσε: «Καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι ένα τεράστιο άγχος για την υλοποίηση αυτού του έργου που αφορά όλη την Ήπειρο. Επειδή μας λένε  ότι έχετε στόχο να το εκτελέσετε το έργο ως εμπροσθοβαρές, μας ζητάνε να προωθήσουμε το σχέδιο του Τ.Δ.Ε. στην Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης»

Ο Περιφερειάρχης, ανακοίνωσε επίσης ότι στις 6 Ιουλίου 2021 θα γίνει συνάντηση στα Ιωάννινα με τον Jorg Rockenhauser (Permira), στην οποία θα παραστεί και ο Philipp Deutser από την TeamViewer Greece EPE.

«Τους ενδιαφέρει να δούνε τι έχει γίνει μέχρι τώρα. Έχουμε κάνει αρκετή δουλειά μέχρι σήμερα από το Μάρτιο που μας έγινε η παραχώρηση των 40 στρεμμάτων, ετοιμάζουμε αρχιτεκτονικά για 15.,000 τ.μ. προωθήσαμε το Master plan και ο, τι άλλο μας ζητήθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης και σήμερα μας ήλθε αυτή η έγκριση», συμπλήρωσε για να καταλήξει ευχαριστώντας για τη βοήθεια που του παρείχε ο  Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος  ο οποίος ήταν εκείνος που γνώριζε τα στελέχη των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων να εγκατασταθούν στο Πάρκο.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 8 Ιουνίου 2021 16:49:02 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας