Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε ναρκωτικά στα Γιάννενα
Φωτό ΕΛ.ΑΣ.

Εξακριβώθηκαν πάνω από 650 περιπτώσεις διακίνησης και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 62 ατόμων που προμηθεύονταν ναρκωτικά από την εγκληματική ομάδα
News Room27 Απριλίου, 2021 13:260
ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ-ΡΓΑΝΩΣΗ
Εξακριβώθηκαν πάνω από 650 περιπτώσεις διακίνησης και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 62 ατόμων που προμηθεύονταν ναρκωτικά από την εγκληματική ομάδα

Πολύμηνη έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων οδήγησε στην εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας, η οποία δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, αφού προηγήθηκε η διακρίβωση της δράσης της εγκληματικής ομάδας και η ταυτοποίηση των μελών της, ακολούθησε χθες (26-04-2021) οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση σε διάφορες περιοχές των Ιωαννίνων, κατά την οποία συνελήφθησαν 5 άτομα.

Επίσης, κατηγορούμενος τυγχάνει ακόμη ένας άντρας, ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης, ύστερα από σύλληψή του την 18-03-2021, όταν στην κατοχή του είχε βρεθεί και κατασχεθεί συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -1- κιλού και -850- γραμμαρίων (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Σε βάρος των κατηγορουμένων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, από το Σεπτέμβριο του 2020 οι κατηγορούμενοι είχαν αναπτύξει δίκτυο διακίνησης ακατέργαστης κάνναβης,  με την οποία προμήθευαν χρήστες της ευρύτερης περιοχής της πόλης των Ιωαννίνων.

Κατά το χρονικό διάστημα της εγκληματικής τους δραστηριότητας εξακριβώθηκαν πάνω από 650 αγοραπωλησίες ναρκωτικών, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 62 χρηστών.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

·         ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους -3- κιλών και -216,63- γραμμαρίων,

·         χρηματικό ποσό -5.850- ευρώ,

·         δύο κυνηγητικά όπλα,

·         (3) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

·         (6) κινητά τηλέφωνα και (8) κάρτες SIM.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

 

Τελευταία ενημέρωση 27 Απριλίου 2021 13:26:50 από News Room

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares