Πρόστιμο 5000 ευρώ σε κατάστημα ψιλικών στα Ιωάννινα
Φωτό: MAGICFOCUS / © ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

3000 ευρώ στην ιδιοκτήτρια
News Room16 Ιανουαρίου, 2021 14:430
ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΕΛΕΓΧΟΣ-ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ-MAGICFOCUS
3000 ευρώ στην ιδιοκτήτρια

Πρόστιμο, για παραβίαση των μέτρων για τον κορονοϊό, 5.000 ευρώ επιβλήθηκε σε κατάστημα ψιλικών στα Ιωάννινα.

Επίσης τέθηκε σε 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας ενώ επιβλήθηκε και πρόστιμο 3.000 ευρώ στην ιδιοκτήτρια για παραβίαση αναστολής λειτουργίας.

Στην Ήπειρο κατά τη χθεσινή ημέρα βεβαιώθηκαν συνολικά 55 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των300 ευρώ.

Για μη χρήση μάσκας κ.λπ., βεβαιώθηκαν 22 παραβάσεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300ων και 150 ευρώ.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 16 Ιανουαρίου 2021 14:43:24 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares