Ολοκληρώθηκε η διενέργεια rapid test σε εργαζόμενους του τομέα της καθαριότητας και του εργοταξίου του Δήμου Ιωαννιτών.
Ο δειγματοληπτικός έλεγχος έγινε από κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ μετά την συνεργασία του Δήμου με τον Εθνικό Οργανισμό και την Περιφέρεια Ηπείρου.
Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 210 τεστ και στο σύνολό τους ήταν αρνητικά.
Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει ανάλογος έλεγχος και σε άλλες υπηρεσίες του Δήμου.

Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.