Κυνηγός έπεσε σε γκρεμό στην Βήσσανη Πωγωνίου
Φωτό: MAGICFOCUS / © ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Μοιραίο το κυνήγι για έναν 57χρονο από το Κεφαλόβρυσο
News Room17 Οκτωβρίου, 2020 22:310
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ-ΟΠΛΟ- MAGICFOCUS
Μοιραίο το κυνήγι για έναν 57χρονο από το Κεφαλόβρυσο

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε αργά το απόγευμα από χαράδρα στην Βήσσανη Πωγωνίου,ένας 57 χρόνος κυνηγός ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε στο γκρεμό.

Τον άτυχο άνδρα αναζήτησαν οι φίλοι με τους οποίους είχε πάει μαζί για κυνήγι.

Όταν δεν μπόρεσαν να τον εντοπίσουν ενημέρωσαν την Πυροσβεστική και αμέσως κλιμάκιο μαζί με άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ έσπευσαν στην περιοχή και άρχισαν να επιχειρούν για τον εντοπισμό του.

Τελικά τον εντόπισαν μέσα σε δύσβατη χαράδρα και αφού χρειάστηκε να διασχίσουν ποτάμι, τον παρέδωσαν στον ασθενοφόρο.

Στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 57χρονος κυνηγός καταγόταν από γειτονικό χωριό το Κεφαλόβρυσο Πωγωνίου.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση 17 Οκτωβρίου 2020 22:31:41 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares