Δήμος Ιωαννιτών: Κανονικά η λειτουργία του καταφυγίου ζώων

Η λειτουργία του καταφυγίου αδέσποτων ζώων ουδέποτε διακόπηκε, αναφέρεται σε ανακοίνωση

News RoomNews Room11 Φεβρουαρίου 20200
Η λειτουργία του καταφυγίου αδέσποτων ζώων ουδέποτε διακόπηκε, αναφέρεται σε ανακοίνωση

Με αφορμή σχόλια και αναρτήσεις φιλοζωικών οργανώσεων από τον Δήμο Ιωαννιτών γίνεται γνωστό ότι η λειτουργία του καταφυγίου αδέσποτων ζώων ουδέποτε διακόπηκε.

Ο Δήμος είναι στην διαδικασία καταγγελίας της σύμβασης με τον ιδιώτη που είχε αναλάβει την περισυλλογή και την επανένταξη αδέσποτων ζώων όπως και την εύρυθμη λειτουργία του καταφυγίου.

Η καταγγελία δεν γίνεται με υπαιτιότητα του Δήμου.

Παράλληλα έχουν κινηθεί οι διαδικασίες ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η έγκριση και η υπογραφή νέας σύμβασης με ιδιώτη που θα αναλάβει το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Το καταφύγιο στο διάστημα αυτό λειτουργεί  με εθελοντή κτηνίατρο και με την συνδρομή της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Ηπείρου.

Ο Δήμος ευχαριστεί τον ιδιώτη για την πολύ σημαντική βοήθεια που παρέχει όπως και την Κτηνιατρική της Περιφέρειας που στέκεται αρωγός.

Παράλληλα έχει ζητήσει εγγράφως από το Υπουργείο την έγκριση δύο μόνιμων θέσεων κτηνιάτρων όπως και την πρόσληψη ενός ακόμη με οκτάμηνη σύμβαση. Μόλις το Υπουργείο απαντήσει θετικά ο δήμος θα προχωρήσει στην προκήρυξη.

Επισημαίνεται για μία ακόμη φορά ότι η λειτουργία του καταφυγίου αδέσποτων συνεχίζεται κανονικά χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα ή κίνδυνος για τα ζώα που φιλοξενούνται.

 

 

Αναζητήστε με βάση λέξεις-κλειδιά:

Βαθμολογήστε το άρθρο:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης
Newsletter

[recaptcha size:compact theme:dark]

Επικοινωνήστε μαζί μας

“Nefelia“ Media Group