Μια καθίζηση και μια κατολίσθηση, σε δρόμους που μόλις παραδόθηκαν από την Περιφέρεια Ηπείρου

412441619_761540842677545_5036417629911827282_n
News Room21 Δεκεμβρίου, 2023 21:070

Ανακοίνωση Ορίζοντες Ηπείρου

Μέσα σε 20 μέρες, μια καθίζηση και μια κατολίσθηση, σε δρόμους που μόλις παραδόθηκαν από την Περιφέρεια Ηπείρου στην κυκλοφορία , αποδεικνύουν πως όχι μόνο σωστά μελετημένα δεν είναι αλλά και πρόχειρα κατασκευάζονται

Τα δύο έργα, στη θέση Μαυρολάγκαδο το ένα και η σύνδεση Πηγάδια-Τέροβο το άλλο

Θεατές σε αυτό το θέατρο του παραλόγου, των έργων που κατασκευάζονται με άφθονο δημόσιο χρήμα, είναι διαχρονικά τα τελευταία χρόνια οι Ηπειρώτες

Η Παράταξή μας εύλογα όπως και κάθε Ηπειρώτης ερωτάται

Κατά την φάση της κατασκευής η αναθέτουσα αρχή έχει επιβλέποντα μηχανικό ο οποίος οφείλει να επιβλέπει τον εργολάβο, είχαν εκπονηθεί γεωλογικές και γεωτεχνικές μελέτες;

Με δεδομένου ότι έγινε η προσωρινή παραλαβή του έργου, ελλείψεις ή κακοτεχνίες εντοπίστηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου ;

Αν ναι, γιατί δόθηκε στην κυκλοφορία με κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών;

Πότε θα παραδοθεί στην κυκλοφορία με ασφάλεια ο δρόμος και πόσο θα κοστίσει στους Ηπειρώτες η αποκατάσταση αυτή;

Υπάρχει αντικειμενική πολιτική ευθύνη γι’ αυτές τις εικόνες καταστροφής

Γιατί ένας δρόμος 10 χιλιομέτρων με αρχικό προϋπολογισμό 25 εκ. στον οποίο κατά την κατασκευή του δημιουργήθηκαν προβλήματα από κατολισθήσεις, δόθηκε εσπευσμένα στην κυκλοφορία πριν τις πρόσφατες εκλογές.

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 21 Δεκεμβρίου 2023 21:07:01 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας