Την Τετάρτη αναμένονται νεφώσεις και τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, στο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη, με τα ισχυρότερα φαινόμενα να αναμένονται στην Ήπειρο και κατά τόπους στη Θράκη.
Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες κυρίως στα δυτικά.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 8 έως 17, στη Θεσσαλία από 6 έως 21, στην Ήπειρο από 9 έως 19, στη Στερεά από 10 έως 19, στην Πελοπόννησο από 9 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 18, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 14 έως 19, στις Κυκλάδες από 12 έως 19, στα Δωδεκάνησα από 13 έως 18 και στην Κρήτη από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 έως 7 και πρόσκαιρα στα βορειοανατολικά κατά τόπους έως 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ.
Τελευταία ενημέρωση 17 Ιανουαρίου 2023 21:34:59 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.