Στοχευμένοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν προχθές Τρίτη, από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου με γνώμονα την πρόληψη της εγκληματικότητας.
Ειδικότερα, οι δράσεις αυτές αποσκοπούν στην πρόληψη κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, τη διακρίβωση του νόμιμου της κυκλοφορίας των οχημάτων και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό:
· Ελέγχθηκαν 828 άτομα και 636 οχήματα
· Προσήχθησαν 25 άτομα
· Συνελήφθησαν 10 άτομα, εκ των οποίων:
– 5 για εντάλματα σύλληψης
– 4 για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών
– 1 για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών
· Βεβαιώθηκαν 352 τροχονομικές παραβάσεις, ενδεικτικά από τις οποίες:
– 101 για ταχύτητα και
– 38 για μη χρήση ζώνης/κράνους
· Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:
– 1 κιλό και -232- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
Ανάλογες επιχειρησιακές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση σε όλες της περιοχές της Ηπείρου, με απώτερο στόχο την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.
Τελευταία ενημέρωση 14 Απριλίου 2022 11:36:47 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.