Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και αύριο στην Ήπειρο

Βελτιωμένος ο καιρός αύριο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας
ΠΑΓΟΣ-ΚΡΥΟ-ΨΥΧΟΣ-ΚΑΙΡΟΣ-4
Φωτό: © MAGICFOCUS
News Room25 Ιανουαρίου, 2022 16:000

Βελτιωμένος καιρός αναμένεται αύριο στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Τοπικές βροχές ή χιονόνερο θα υπάρξουν στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, τοπικές χιονοπτώσεις στη Νότια Εύβοια και στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης, ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, παγετός κυρίως στα ηπειρωτικά (ισχυρός στα βόρεια), με τη θερμοκρασία σε πολύ χαμηλά επίπεδα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα ανατολικά, με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στις Κυκλάδες και στην Κρήτη και τοπικές χιονοπτώσεις στη Νότια Εύβοια και στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Κρήτης. Παγετός θα εκδηλωθεί τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι ισχυρός και τοπικά στη Δυτική Μακεδονία ολικός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -8 έως 5 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -13 έως 0 βαθμούς), -7 έως 3 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, -3 έως 8 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -7 έως 6 βαθμούς), 1 έως 7 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 0 έως 5 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 25 Ιανουαρίου 2022 16:00:02 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας