Δ/νση Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Δήμο Αναγνωστάκη

Συνέδεσε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του ως ανώτερος και ανώτατος αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος με την Ήπειρο
ΔΗΜΟΣ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ
News Room17 Νοεμβρίου, 2021 20:520
Συνέδεσε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του ως ανώτερος και ανώτατος αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος με την Ήπειρο

Η απώλεια του Δήμου Αναγνωστάκη αποτελεί μια μεγάλη,  δυσαναπλήρωτη,  απώλεια για το Πυροσβεστικό Σώμα και εν γένει για τις Δομές Πολιτικής Προστασίας. Παρά το γεγονός ότι αποστρατεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2019, δεν έπαψε μέχρι και την τελευταία ώρα που διατηρούσε ακμαίες τις δυνάμεις του να είναι αρωγός και  συμπαραστάτης  στο έργο της Πολιτικής Προστασίας μεταλαμπαδεύοντας πολύτιμες γνώσεις από την πολύχρονη θητεία του στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Ο Δήμος Αναγνωστάκης συνέδεσε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του ως ανώτερος και ανώτατος αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος με την Ήπειρο.

Αρχικά ως Διοικητής της Π.Υ. Ιωαννίνων στη συνέχεια ως Διοικητής Π.Υ. Ηπείρου, μετέπειτα ως Συντονιστής Βορείου Ελλάδος και  τέλος μέχρι  την αποστρατεία του ως Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος έχοντας υπό την ευθύνη του και την Ήπειρο.

Όλα αυτά τα χρόνια, η συνεργασία της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου μαζί του ήταν συνεχής με θετικά – πρακτικά αποτελέσματα και  αυτός  είναι ένας επιπλέον λόγος που η αναγγελία του θανάτου του μας προκάλεσε  πολύ  μεγαλύτερη  θλίψη.

 Κρατάμε ως παρακαταθήκη το ψυχικό σθένος με το οποίο αντιμετώπιζε το πρόβλημα υγείας του για δύο περίπου χρόνια, την αγάπη για το Σώμα που υπηρέτησε, καθώς  και για την ιδιαίτερη πατρίδα του στην οποία- «τερματίσας ευδοκίμως την θητεία του»- αποσύρθηκε.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 17 Νοεμβρίου 2021 20:52:41 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας