Σε μία μεγάλη γιορτή, γεμάτη από παραδοσιακούς ήχους, μοντέρνες και κλασικές μελωδίες, εξελίχθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αρταίων, σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους και τις σχολές σύγχρονου και μοντέρνου χορού της πόλης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού.
Ειδικότερα, το Σάββατο 29 Απριλίου, οι εντυπωσιακές χορευτικές παραστάσεις που έδωσαν στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου Άρτας κέρδισαν το χαμόγελο αλλά και το χειροκρότημα μικρών και μεγάλων. Οι χορεύτριες και χορευτές των σχολών χορού Gym G, Αρμόνια, Σχολή Χορού-Αναγνωρισμένη από το κράτος, Arta Dance Academy, Duente και των χορευτικών τμημάτων των Πολιτιστικών Συλλόγων, Μακρυγιάννης, Σκουφάς, Λύκειο Ελληνίδων, Άνθιμος Αργυρόπουλος, Λαογραφικός Όμιλος Άρτας «Το εργαστήρι», υπό την επιμέλεια του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Νίκου Λιόντου και τον άριστο συντονισμό, χάρισαν μοναδικές στιγμές αλλά και ευκαιρίες χορού σε όλους.
« Ο Χορός ενώνει! Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω, τις σχολές χορού και τα χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών μας, που με το μεράκι και το άφθονο κέφι τους, μας πρόσφεραν ένα πραγματικά εντυπωσιακό θέαμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Λιόντος.
Τελευταία ενημέρωση 2 Μαΐου 2023 15:08:30 από vasilis kourkoulas
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.