Τρία βραβεία για τον Δήμο Αρταίων

Το ARTA WebTV, η ενεργειακή αναβάθμιση αθλητικών και εκπαιδευτικών δομών και η κατασκευή αποχετευτικών δικτύων σε διάφορους οικισμούς
PREVEZANEWS-H-504
News Room17 Ιανουαρίου, 2023 15:060
Το ARTA WebTV, η ενεργειακή αναβάθμιση αθλητικών και εκπαιδευτικών δομών και η κατασκευή αποχετευτικών δικτύων σε διάφορους οικισμούς

Για ακόμη μια χρονιά ο Δήμος Αρταίων κέρδισε την πανελλαδική επιβράβευση στα βραβεία που εξετάζουν και αναδεικνύουν τις καλές πρακτικές σε όλη την χώρα, τα «Best City Awards 2023», όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Η Τελετή Απονομής πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα και με την παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και του Προέδρου της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου.

Τα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, με την Τιμητική Υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφέρειας Θεσσαλίας και έχουν ως στόχο να επιβραβεύσουν την καινοτομία και την ποιότητα Ζωής, αναδεικνύοντας τις κορυφαίες πρακτικές Δήμων και Περιφερειών για τη χρονιά που μας πέρασε.

Τα 3 πανελλαδικά βραβεία που κέρδισε ο Δήμος Αρταίων αφορούν:

Bronze/ Χάλκινο βραβείο για τη Δημοτική Διαδικτυακή Τηλεόραση Άρτας ARTAWebTV.

Bronze/ Χάλκινο βραβείο για την αναβάθμιση και βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης σε δομές εκπαίδευσης και άθλησης.

Silver/ Ασημένιο βραβείο για την κατασκευή νέου αποχετευτικού δικτύου με νέα αντλιοστάσια σε 10 οικισμούς του Δήμου.

Τι δήλωσε ο Δήμαρχος Αρταίων:

«Για άλλη μια χρονιά, ο Δήμος μας, η ΔΕΥΑΑ και οι εργαζόμενοί μας, επιβραβεύονται πανελλαδικά στα Best City Awards 2023, για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους δημότες της Άρτας. Η φετινή “συγκομιδή” είχε τρία βραβεία: για την δημοτική διαδικτυακή μας τηλεόραση – το ARTA WebTV -, για την ενεργειακή αναβάθμιση αθλητικών και εκπαιδευτικών δομών, αλλά και για την κατασκευή αποχετευτικών δικτύων σε διάφορους οικισμούς.

Τα βραβεία που πήραμε, πέρα της προφανούς συμβολικής τους αξίας, έχουν και ουσιαστικό περιερχόμενο. Δύο από τις τρεις υπηρεσίες που βραβεύονται έχουν να κάνουν με τις απαιτήσεις των καιρών: η ενεργειακή αναβάθμιση και η ψηφιοποίηση της πληροφορίας. Και το τρίτο βραβείο, έχει να κάνει με τις “τρύπες” προηγούμενων δεκαετιών που αυτή η Δημοτική Αρχή εξακολουθεί να κλείνει.

Πέρα από λόγια, δήθεν κλπ, η αλήθεια και το έργο μας δικαιώνονται. Και τιμούνται πανελλαδικά. Και προχωράμε!».

 

 

Τελευταία ενημέρωση 17 Ιανουαρίου 2023 15:06:25 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας