Άρτα: Συνελήφθη για άσεμνες πράξεις σε βάρος γυναίκας μέσα σε λεωφορείο

Δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος αλλοδαπού
ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ-ΖΩΝΗ-ΓΕΜΙΣΤΗΡΑΣ
News Room17 Απριλίου, 2022 19:480
Δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος αλλοδαπού

Συνελήφθη χθες το πρωί στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως καταγγέλθηκε από γυναίκα που ταξίδευε με λεωφορείο, ο κατηγορούμενος ο οποίος επέβαινε και αυτός στο ίδιο λεωφορείο, προέβαινε σε άσεμνες πράξεις ενώπιον της, ενώ όπως προέκυψε στερούνταν των νόμιμων προϋποθέσεων για την είσοδό και παραμονή του στη χώρα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 17 Απριλίου 2022 19:48:57 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας