Πλήθος κόσμου στο Καρναβάλι Γυναικών και στην Μαθητική Παρέλαση στην Άρτα

Αποκριάτικα άρματα και μασκαράδες γέμισαν την κεντρική πλατεία
ΑΡΤΑ-ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
News Room24 Φεβρουαρίου, 2020 15:530
Αποκριάτικα άρματα και μασκαράδες γέμισαν την κεντρική πλατεία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Καρναβάλι Γυναικών Άρτας το βράδυ του Σαββάτου και η Μαθητική Καρναβαλική Παρέλαση το πρωί της Κυριακής.

Αποκριάτικα άρματα και μασκαράδες γέμισαν την κεντρική πλατεία, χαρίζοντας κέφι και διασκέδαση στους δημότες και επισκέπτες, μιας και η συμμετοχή καρναβαλικών ομάδων  και κόσμου που την παρακολούθησαν, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Παράλληλα, το βράδυ το Σαββάτου αναβίωσε το έθιμο του «σοκοφρετοπόλεμου» και αμέσως μετά συναυλία με την Χριστίνα Σάλτη με τον κόσμο να δίνει βροντερό «παρών»  και να αποδεικνύουν ότι η Άρτα είναι στο επίκεντρο και στις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Πλήθος μαθητών, γονιών και δασκάλων συμμετείχαν και στη μεγάλη Μαθητική Καρναβαλική Παρέλαση που διοργάνωσε για 5η χρονιά ο Δήμος Αρταίων.

Ο καλός ζεστός καιρός ήταν σύμμαχος και οι μαθητές με τις αποκριάτικες στολές τους γέμισαν τους δρόμους της πόλης, χαρίζοντας σε όλο τον κόσμο κέφι και άφθονο γέλιο με τις ευφάνταστες αποκριάτικες στολές τους. Τα σχολεία παρέλασαν, το καθένα με διαφορετικό θέμα αποκριάτικης αμφίεσης, η μουσική έδινε το χορευτικό ρυθμό ενώ για στην διασκέδαση των μικρών μας φίλων συμμετείχαν ευφάνταστα ο ξυλοπόδαρος, ο Μάγος Τζόρτζιο και το μίνιον.

«Όλη η πόλη έγινε μια παρέα με το Καρναβάλι των Γυναικών Άρτας και την Μαθητική μας παρέλαση που ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε με κάθε τρόπο και μέσο. Οι εκδηλώσεις αυτές είναι μια ευκαιρία για όλους μας να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να διασκεδάσουμε. Για μια ακόμη φορά η Άρτα βρίσκεται στο επίκεντρο των καρναβαλικών εκδηλώσεων και αποτελεί πόλο έλξης πολλών επισκεπτών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την άτυπη Επιτροπή Γυναικών Καρναβαλιού, όλα τα σχολεία, δασκάλους, γονείς και φυσικά τους μικρούς μας καρναβαλιστές, όλους τους εθελοντές, την Ελληνική Αστυνομία, την Δημοτική Αστυνομία, τον Αντιδήμαρχο Νίκο Λιόντο, τα στελέχη του Δήμου, τα ΜΜΕ, για την άριστη συνεργασία, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες στα καρναβαλικά γκρουπ, και φυσικά όλους τους Αρτινούς και τις Αρτινιές που παρέστησαν μαζικά» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 24 Φεβρουαρίου 2020 15:53:44 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας