Με τον Πρόεδρο της ΕΕΤΑ συναντήθηκε ο Χρήστος Τσιρογιάννης

Οι δύο πλευρές τόνισαν ότι η καλή συνεργασία των δύο φορέων θα είναι μόνο προς όφελος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΓΑΤΣΙΟΣ
News Room6 Φεβρουαρίου, 2020 20:000
Οι δύο πλευρές τόνισαν ότι η καλή συνεργασία των δύο φορέων θα είναι μόνο προς όφελος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης Ηλία Γιάτσιο, συναντήθηκε στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Οι δύο πλευρές τόνισαν ότι η  καλή συνεργασία των δύο φορέων θα είναι μόνο προς όφελος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και  κατ’ επέκταση των πολιτών.

« Η ΕΕΤΑΑ διαθέτει τεχνογνωσία και υποδομές που μπορούν να συμβάλλουν στην επίλυση τεχνικών προβλημάτων που έχουν να αντιμετωπίσουν οι Δήμοι της χώρας.
με τον κ. Γιάτσιο, συζητήσαμε για τους τρόπους συνεργασίας του Δήμου Αρταίων με την ΕΕΤΑΑ, σχετικά με τα ευρωπαϊκά προγράμματα, την εκπόνηση μελετών και την υλοποίηση έργων » ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τσιρογιάννης.

Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. είναι ο θεσμοθετημένος τεχνικός και επιστημονικός σύμβουλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με την συμμετοχή της ΚΕΔΕ καθώς και φορέων της Κεντρικής Διοίκησης σε θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Τοπική Ανάπτυξη.

Ειδικότερα, δραστηριότητες της ΕΕΤΑΑ αποτελούν :

·         Η υποστήριξη προς τους ΟΤΑ και προς τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, προς νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου και επιχειρήσεις, καθώς και προς Ενώσεις Δήμων, επί θεμάτων οργάνωσης και λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης.

·         Η υποστήριξη προς τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης για την δημιουργία επιχειρήσεων και τη συμβατική συνεργασία αυτών με φορείς του δημοσίου, του κοινωνικού και του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας.

·         Η εκπόνηση μελετών, η διενέργεια ερευνών και η παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την υλοποίηση έργων από τη τοπική αυτοδιοίκηση.

·         Η επιμόρφωση, κατάρτιση και ενημέρωση του ανθρώπινου δυναμικού της Δημόσιας Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

·         Η διοίκηση και η διαχείριση, καθώς και η υλοποίηση συνθέτων έργων και προγραμμάτων.

Το Ανθρώπινο Δυναμικό της Ε.Ε.Τ.Α.Α. αποτελείται από εξειδικευμένους επιστήμονες με πλούσια εμπειρία σε θέματα τοπικής περιφερειακής ανάπτυξης και αυτοδιοίκησης, κοινωνικής πολιτικής και ανθρώπινων πόρων, πολιτισμού, τουρισμού και περιβάλλοντος, πληροφορικής και τεχνολογικών εφαρμογών, οργάνωσης και διοίκησης.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 6 Φεβρουαρίου 2020 20:00:36 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας