Αδ. Γεωργιάδης: Αυτή την στιγμή, δεν τίθεται ζήτημα για νέο Fuel Pass
Φωτό: © EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

"Η κατανάλωση των καυσίμων ήταν τελικά μικρότερη από αυτή που είχαν προϋπολογίσει όλες οι χώρες"
News Room30 Ιανουαρίου, 2023 17:010
ΑΔΩΝΙΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-161221
"Η κατανάλωση των καυσίμων ήταν τελικά μικρότερη από αυτή που είχαν προϋπολογίσει όλες οι χώρες"

«Έχουμε περάσει τον μισό χειμώνα. Η κατανάλωση των καυσίμων ήταν τελικά μικρότερη από αυτή που είχαν προϋπολογίσει όλες οι χώρες. Όλες οι αποθήκες καυσίμων στις ευρωπαϊκές χώρες είναι γεμάτες και δεν υπάρχει εκβιασμός απο τις αγορές» δήλωσε στην ΕΡΤ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης, εκτιμώντας ότι οι τιμές το επόμενο διάστημα θα υποχωρήσουν.

Για το ενδεχόμενο διάθεσης νέου Fuel Pass ο υπουργός απάντησε ότι «αυτή την στιγμή δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Οι τιμές στα καύσιμα αυτή την στιγμή παραμένουν πολύ χαμηλότερες» επισημαίνοντας ότι η τιμή στο πετρέλαιο θέρμανσης είναι χαμηλότερη τώρα από όταν ξεκίνησε η διάθεσή του.

«Αυτή την στιγμή η γενική εικόνα των διεθνών αγορών δεν είναι εικόνα πανικού», πρόσθεσε ο υπουργός γεγονός στο οποίο βοήθησε, όπως είπε, ο σχετικά ήπιος χειμώνας στην Ευρώπη.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χριστόφορος Βερναρδάκης μιλώντας στην ίδια εκπομπή για την ενεργειακή ακρίβεια κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει πρωτοβουλίες και να μειώσει τον ΦΠΑ.

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 30 Ιανουαρίου 2023 17:01:52 από News Room

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας


    PinPrintShares