Κυρ. Μητσοτάκης: Από τον Φεβρουάριο η πολιτεία θα καλύπτει το 10% των αγορών στα σούπερ μάρκετ

Και σε όλες τις επιχειρήσεις τροφίμων
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΒΟΥΛΗ-171222
Φωτό: © EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
News Room17 Δεκεμβρίου, 2022 22:320

Και σε όλες τις επιχειρήσεις τροφίμων

Από την επόμενο Φεβρουάριο, το κράτος θα καλύπτει το 10% των αγορών των νοικοκυριών στα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων. Αυτήν την πρωτοβουλία ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, απόψε στην ομιλία του στη Βουλή, κατά την συζήτηση για την κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2023.

Όπως ανακοίνωσε ο κ.Μητσοτάκης, το δημοσιονομικό κόστος του μέτρου θα ανέλθει στα 650 εκατομμύρια, και θα είναι ισόποσο με το ποσό που θα εισπραχθεί από τη φορολόγηση των υπερεσόδων των δύο διυλιστηρίων, από το οποίο και θα χρηματοδοτηθεί.

«Επιτρέψτε μου να προχωρήσω στην ανακοίνωση μίας νέας πρωτοβουλίας, η οποία θα προστεθεί σε όλα τα προηγούμενα μέτρα που ήδη έχουν δρομολογηθεί. Ενσωματώνοντας την πρόθεσή μας να στηριχθούν με αυτήν, όσο το δυνατόν πιο πολλά νοικοκυριά. Γιατί έχει ευρύ φάσμα. Αποτυπώνοντας, παράλληλα, και τη διάθεσή μας να δρούμε με κοινωνική δικαιοσύνη. Γιατί κλιμακώνεται με βάση τις ανάγκες κάθε οικογένειας» είπε συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του.

Όπως εξήγησε, η διαδικασία θα είναι απλή, όπως αυτή του fuel pass, και οι δικαιούχοι, με μία ψηφιακή πιστωτική κάρτα, θα μπορούν επίσης να εισπράττουν την ενίσχυση από τον τραπεζικό τους λογαριασμό στο 80% του ύψους της. Όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός, η περίμετρος του μέτρου απλώνεται μέχρι και για εισοδήματα 24.000 ευρώ για ένα ζευγάρι και με προσαύξηση 5.000 ευρώ για κάθε παιδί, ώστε από τη νέα πρωτοβουλία να ωφεληθεί και η μεσαία τάξη, ενώ θα καλύπτει μέχρι και το 85% των νοικοκυριών, ανακουφίζοντας 8.400.000 πολίτες.

Ο κ. Μητσοτάκης, στην ομιλία του παρουσίασε το έργο της κυβέρνησης στην οικονομία και την κοινωνική πολιτική για το 2022, τόνισε ότι εάν η πρώτη τετραετία ήταν τετραετία μείωσης φόρων, η δεύτερη θα είναι τετραετία αύξησης των μισθών, ώστε να συγκλίνουν οι μισθοί της Ελλάδας με τις Ευρώπης.

«Παρά τις αλλεπάλληλες δυσκολίες, το 2021 ήταν καλύτερο από το 2020. Το 2022 ήταν καλύτερο από το 2021. Και είμαι σήμερα εδώ για να το βεβαιώσω: Το 2023 θα είναι καλύτερο από το 2022, εξίσου δυναμικό και εξίσου ελπιδοφόρο» τόνισε συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός.

Επισήμανε επίσης, ότι ο κατώτατος μισθός στη χώρα μας αυξήθηκε κατά 9,7% μέσα στο 2022, ενώ αντίθετη πορεία ακολούθησε το δημόσιο χρέος, το οποίο στο τέλος του 2023 θα κινείται στο 160% του ΑΕΠ, έχοντας τη μεγαλύτερη μείωση στην Ευρώπη.

Υπεραμύνθηκε της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης τονίζοντας ότι οι αριθμοί αποδεικνύουν πως η ανάπτυξη καταπολεμά και τη μεγαλύτερη κοινωνική αδικία, που δεν είναι άλλη από την ανεργία. Όπως ανέφερε, ήδη οι εργαζόμενοι αγγίζουν πλέον τους 4.200.000 συμπολίτες μας, και την τριετία της ΝΔ προστέθηκαν σχεδόν 300.000 θέσεις εργασίας από το 2019, και 150.000 μόνο το 2022. Ο πρωθυπουργός ανέφερε ως απόδειξη της προόδου της οικονομίας, το γεγονός ότι εν μέσω παγκόσμιας αναταραχής, το απερχόμενο έτος κλείνει με ανάπτυξη του ΑΕΠ της χώρας σχεδόν διπλάσια του ευρωπαϊκού μέσου όρου. Επισήμανε επίσης, ότι στο τέλος του 2023, ο δημόσιος πλούτος θα έχει αυξηθεί κατά 45 δισ. ευρώ σε σχέση με το 2018, προσθέτοντας (κάνοντας ειδική αναφορά στις εξαγωγές και τις ξένες επενδύσεις) ότι η κυβέρνηση σε κλίμα διεθνούς ύφεσης, συνεχίζει να απαντά με ανάπτυξη.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο θέμα των υποκλοπών, λέγοντας ότι δεν προτίθεται να συνεχίσει την αντιπαράθεση ενόσω διεξάγεται η έρευνα της Δικαιοσύνης, και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επιχειρεί να διαιωνίσει τον θέμα, με δημοσιεύματα κατά δικαστικών λειτουργών. Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι στο νέο έτος θα αναπτυχθεί μια σειρά πρωτοβουλιών, ξεκινώντας από τη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού την 1η Μαΐου του 2023 και τη διατήρηση του χαμηλού ΦΠΑ σε πολλά προϊόντα, μέχρι την ελάφρυνση των δημοσίων υπαλλήλων πέρα από την ειδική εισφορά και από την ήδη ψηφισμένη εισφορά του Ταμείου Πρόνοιας η οποία καταργείται, καθώς και την απαλλαγή του φόρου επιτηδεύματος από όσους επαγγελματίες και επιχειρήσεις κάνουν μόνιμες προσλήψεις.

Ο πρωθυπουργός έκανε ειδική αναφορά στους συνταξιούχους και την αύξηση των συντάξεων μέσω των άμεσων και έμμεσων αυξήσεων: «Προφανώς οι πιο ευνοημένοι θα είναι οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι οποίοι και κατά κανόνα δεν έχουν προσωπική διαφορά. Για παράδειγμα, ένας πολίτης με μηνιαία σύνταξη 514 ευρώ θα κερδίσει μέσω των άμεσων και έμμεσων αυξήσεων 856 ευρώ τον χρόνο. Επαναλαμβάνω: 856 ευρώ το χρόνο. Ο συνταξιούχος των 750 ευρώ θα έχει και αυτός ετήσιο όφελος 880 ευρώ. Για να το πω διαφορετικά, για πολλούς από τους συμπολίτες μας, πρόκειται στην κυριολεξία για μία πρόσθετη σύνταξη ετησίως, μόνιμη όμως. Μόνιμη. Με το συνολικό κόστος αυτής της παρέμβασης, να ξεπερνά τα 1,2 δισ. ευρώ» είπε ο κ. Μητσοτάκης. Σημείωσε επίσης, ότι ανακούφιση έρχεται και πριν το τέλος του έτους σε 2.300.000 πιο ευάλωτους συμπολίτες μας, στους οποίους θα καταβληθεί στις 20 Δεκεμβρίου και πάλι επίδομα, 250 ευρώ, ενώ από την 1η του έτους, θα δουν και αύξηση 10% οι 20.000 γιατροί του ΕΣΥ, όπως μόνιμη αύξηση στα επιδόματά τους θα δούν όσοι υπηρετούν σε ΜΕΘ, σε Επείγοντα και ΕΚΑΒ.

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης επέσεισε τον κίνδυνο της ακυβερνησίας εξαιτίας του εκλογικού νόμου, και είπε ότι όλα αυτά έχουν τη σημασία τους, γιατί αναδεικνύουν και την κρισιμότητα των εκλογών που έρχονται, κάνοντας ευθέως λόγο για διπλές εκλογές: «Στην πρώτη εκλογή για να ορίσουν οι πολίτες την κυβέρνηση που θέλουν και στη δεύτερη για να την κάνουν ακόμα πιο ισχυρή και ακόμα πιο αποτελεσματική. Γι’ αυτό και η ψήφος τους δεν μπορεί να είναι παρά μία και σταθερή, δικαιώνοντας νομίζω τη θέση ότι το σκάφος της Ελλάδος – ειδικά σε αυτή την αβεβαιότητα – χρειάζεται σωστή πυξίδα, σταθερό τιμόνι και χρειάζεται δοκιμασμένο σε κρίσεις και έμπειρο πλήρωμα. Από συνθήκες δηλαδή, που προσφέρει μόνο ο δρόμος της σιγουριάς, της συνέπειας, της συνέχειας και της σταθερότητας. Ο δρόμος της αυτοδύναμης Ελλάδος που εμείς προτείνουμε».

Εν μέσω παγκόσμιας αναταραχής το 2022 κλείνει με ανάπτυξη του ΑΕΠ σχεδόν διπλάσιο του ευρωπαϊκού μέσου όρου

Ο Κυρ. Μητσοτάκης σε άλλο σημείο της ομιλίας του μίλησε για απόδειξη προόδου της εθνικής οικονομίας τα τελευταία χρόνια και υπενθύμισε ότι εν μέσω παγκόσμιας αναταραχής το 2022 κλείνει με ανάπτυξη του ΑΕΠ της χώρας σχεδόν διπλάσιο του ευρωπαϊκού μέσου όρου. «Ο δικός σας ρυθμός ανάπτυξης κ. Τσίπρα ήταν το 25% του ρυθμού ανάπτυξης της ευρωζώνης τα τέσσερα χρόνια που ήσασταν κυβέρνηση», είπε.

Από το 2023 η οικονομία γυρίζει σε πρωτογενή πλεονάσματα – Ανοίγει δηλαδή ο δρόμος προς την επενδυτική βαθμίδα

«Στο τέλος του 2023 ο δημόσιος πλούτος θα έχει αυξηθεί κατά 45 δισ. ευρώ σε σχέση με το 2018. Στη διεθνή ύφεση λοιπόν εμείς συνεχίζουμε να απαντάμε με ανάπτυξη. Όχι όμως μόνο με ποσοτική μεγέθυνση αλλά και ποιοτική αναβάθμιση καθώς διαφοροποιείται ο ίδιος ο παραγωγικός ιστός της οικονομίας μας», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός με αναφορά στις εξαγωγές και τις ξένες επενδύσεις.  «Πίσω από αυτούς τους αριθμούς κρύβεται ουσιαστικά η αναγέννηση της ελληνικής μεταποίησης», προσέθεσε.

Τόνισε, επίσης, πως ένα δίδαγμα της πανδημίας ήταν ότι η εξάρτηση από τομείς κρίσιμους και ευαίσθητους σε διεθνείς διακυμάνσεις, όπως ο Τουρισμός, μπορεί να κλυδωνίσει μια κοινωνία όπως η ελληνική. Ταυτόχρονα, οι ίδιοι αριθμοί δείχνουν ότι η ανάπτυξη καταπολεμά και τη μεγαλύτερη κοινωνική αδικία που δεν είναι άλλη από την ανεργία.

«Έτσι οι εργαζόμενοι αγγίζουν πλέον τα 4.200.000. Έχουμε ήδη προσθέσει σχεδόν 300.000 νέες δουλειές από το 2019 και 150.000 μόνον το 2022. Παράλληλα, ο κατώτατος μισθός αυξήθηκε 9,7% μέσα στο 2022», εξήγησε.

Είπε ακόμη ότι «στο τέλος του 2023 το δημόσιο χρέος θα κινείται στο 160% του ΑΕΠ, έχοντας τη μεγαλύτερη μείωση στην ΕΕ. Ενώ το 2022 θα είναι το τελευταίο έτος με πρωτογενές έλλειμμα. Από το 2023 η οικονομία γυρίζει σε πρωτογενή πλεονάσματα. Ανοίγει δηλαδή ο δρόμος προς την επενδυτική βαθμίδα».

Μόνο για την ανάσχεση του αυξημένου κόστους ζωής διοχετεύθηκαν συνολικά 15,1 δισ. με στοχευμένες παρεμβάσεις και επιδοτήσεις

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι όλα αυτά γίνονται χωρίς η κυβέρνηση να αποκλίνει ούτε στιγμή από τις δεσμεύσεις της σε δύο μέτωπα: την ελάφρυνση των πολιτών από τους φόρους και τη στήριξή τους απέναντι στην εισαγόμενη ακρίβεια, και δεύτερον την αλλαγή της εικόνας της Ελλάδος.

Τόνισε ενδεικτικά ότι ο ΕΝΦΙΑ έχει μειωθεί κατά 34% κι αυτό είναι κάτι που δεν αφορά τους λίγους. «Όλοι οι φορολογικοί συντελεστές μειώθηκαν», είπε.

Ανέφερε ότι πολλά προϊόντα εξακολουθούν και έχουν χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ, δύο φορές δόθηκε έκτακτη ενίσχυση στους πιο ευάλωτους από την οποία ωφελήθηκε το ένα τέταρτο του ελληνικού πληθυσμού αλλά και τα αναχώματα της Πολιτείας στις συνέπειες της ρωσικής εισβολής που δεν ήταν και λίγα. Μόνο για την ανάσχεση του αυξημένου κόστους ζωής διοχετεύθηκαν συνολικά 15,1 δισ. με στοχευμένες παρεμβάσεις και επιδοτήσεις, προσέθεσε.

Θα εξακολουθήσουν οι επιδοτήσεις στο ρεύμα και στο φυσικό αέριο, αποδυναμώνοντας τις αυξήσεις

Ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του στη Βουλή, μεταξύ άλλων επεσήμανε επίσης ότι: «Στον τομέα της αντιμετώπισης του αυξημένου ενεργειακού κόστους θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα στην κοινωνία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα με τη διεκδίκηση ευρωπαϊκής απάντησης, σε εθνικό επίπεδο θα διατεθούν συνολικά πάνω από 8 δισ. ευρώ» και συμπλήρωσε: «Τα 3,5 δισ. ευρώ θα κατευθυνθούν προς τα νοικοκυριά και 4,8 δισ. προς τις επιχειρήσεις. Θα εξακολουθήσουν οι επιδοτήσεις στο ρεύμα και στο φυσικό αέριο, αποδυναμώνοντας τις αυξήσεις, ενώ θα διατεθούν ακόμα 500 εκατ. ευρώ για το αυξημένο επίδομα θέρμανσης».

Ανατάχθηκε μια βαλτωμένη οικονομία και ανορθώθηκε μία ξεχασμένη εθνική άμυνα

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ακόμη ότι «ανατάχθηκε μια βαλτωμένη οικονομία και ανορθώθηκε μία ξεχασμένη εθνική άμυνα. Τα θυμίζω γιατί αξίζει να σταθμίσουμε το πού βαδίζουμε ενθυμούμενοι όμως και το από πού ξεκινήσαμε. Και σε αυτό το γερό υπόβαθρο των τριάμισι ετών εδράζεται και ο προϋπολογισμός του 2023. Προϋπολογισμός που αναγνωρίζει την απόσταση που έχει διανυθεί αλλά και δεν παραγνωρίζει τα εμπόδια τα οποία έρχονται. Δυστυχώς, η παγκόσμια αστάθεια παραμένει όπως παραμένουν και οι πληθωριστικές πιέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι η δημοσιονομική ευελιξία θα πρέπει να παραμείνει σε αρμονία με τη δημοσιονομική ισορροπία. Γι αυτές τις δυσκολίες προετοιμαζόμαστε. Δεν τις φοβόμαστε αντίθετα τις διαχειριζόμαστε με πρωτοβουλίες, οι οποίες εκτείνονται σε τρία πεδία: τη στήριξη του εισοδήματος, την προστασία από τις συνέπειες της ενεργειακής θύελλας και ασφαλώς την ανάπτυξη».

Μια σειρά πρωτοβουλίες θα αναπτυχθούν με την πρόοδο του νέου έτους

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι τα μέτρα είναι στοχευμένα και αυτό «προκαλεί στην αντιπολίτευση μία δυσθυμία για το πώς μία κεντροδεξιά κυβέρνηση μπορεί και ασκεί μία τόσο ευρεία κοινωνική πολιτική. Δεν πειράζει όμως. Το αντιλαμβάνονται πρώτοι οι πολίτες προς τους οποίους κατευθύνονται σημαντικά ποσά για την ανακούφισή τους».
Είπε ότι μια σειρά πρωτοβουλίες θα αναπτυχθούν με την πρόοδο του νέου έτους από τη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού την 1η Μαΐου του 2023 και τη διατήρηση του χαμηλού ΦΠΑ σε πολλά  προϊόντα μέχρι την ελάφρυνση των δημοσίων υπαλλήλων πέρα από την ειδική εισφορά και από την ήδη ψηφισμένη εισφορά του Ταμείου Πρόνοιας η οποία καταργείται. Ή την απαλλαγή του φόρου επιτηδεύματος από όσους επαγγελματίες και επιχειρήσεις κάνουν μόνιμες προσλήψεις.

Ο τίτλος της επόμενης θητείας θα είναι καλύτεροι μισθοί για όλους τους Έλληνες

Στο «το είπαμε το κάναμε, προσθέτουμε τώρα και το κάναμε και θα το κάνουμε» και «αν ο τίτλος της πρώτης μας θητείας, η κορωνίδα των προεκλογικών μας δεσμεύσεων ήταν λιγότεροι φόροι, ο τίτλος της επόμενης θητείας θα είναι καλύτεροι μισθοί για όλους τους Έλληνες», είπε ο πρωθυπουργός.

Υπογράμμισε ότι αποτελεί στρατηγική δέσμευση της κυβέρνησης η σύγκλιση των αμοιβών της πατρίδας μας με αυτές της ΕΕ και όσοι αμφιβάλλουν γι΄αυτό δεν έχουν παρά να ξαναδιαβάσουν τις προγραμματικές δηλώσεις που έγιναν από αυτό το βήμα τον Ιούλιο του 2019 και θα διαπιστώσουν ότι όλες οι κεντρικές της δεσμεύσεις έγιναν πράξη από αυτή την κυβέρνηση.

Κυρ. Μητσοτάκης σε ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Πώς εξηγείτε ότι αποκαλέσατε Δούρειο Ίππο της ΝΔ ένα δικό σας στέλεχος; Τώρα καταλάβατε ότι είναι Δούρειος Ίππος; Αφού βγήκαν οι αποκαλύψεις;

Απευθυνόμενος στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ο πρωθυπουργός ρώτησε: «πώς εξηγείτε ότι αποκαλέσατε Δούρειο Ίππο της ΝΔ ένα δικό σας στέλεχος; Τώρα καταλάβατε ότι είναι Δούρειος Ίππος; Αφού βγήκαν οι αποκαλύψεις; Με τον οποίο ο κ. Ανδρουλάκης είχε εκλεγεί στην ίδια λίστα από τους ίδιους ψηφοφόρους. Εξάλλου την πολιτική του επιδίωξη ο κ. Ανδρουλάκης την παρουσίασε στέλνοντας κι ένα μήνυμα σε πολλούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που πιστεύουν στην ενότητα για τον δημιουργικό εκσυγχρονισμό της πατρίδας μας. Μας είπε: η ΝΔ στην αντιπολίτευση και προοδευτική κυβέρνηση. Εάν η ΝΔ είναι στην αντιπολίτευση ένας συνδυασμός κυβερνητικός υπάρχει: εσείς παρέα με το ΣΥΡΙΖΑ. ‘Αλλος δεν υπάρχει. Εκτός αν φαντάζεστε κ. Κατρίνη ότι θα πάρετε 40%. Κι εγώ θέλω να καρφώνω σαν τον Αντετοκούμπο αλλά δεν μπορώ, τι να κάνω;».

Το σκάφος της Ελλάδος -ειδικά σε αυτή την αβεβαιότητα- χρειάζεται σωστή πυξίδα, σταθερό τιμόνι και δοκιμασμένο σε κρίσεις, έμπειρο πλήρωμα

Έκανε ειδική αναφορά έκανε ο πρωθυπουργός στην «απειλή της ακυβερνησίας που καραδοκεί πίσω από την απλή αναλογική» και είπε ότι όλα αυτά έχουν τη σημασία τους γιατί αναδεικνύουν και την κρισιμότητα των εκλογών που έρχονται.

«Στην πρώτη εκλογή για να ορίσουν οι πολίτες την κυβέρνηση που θέλουν και στη δεύτερη για να την κάνουν ακόμα πιο ισχυρή και ακόμα πιο αποτελεσματική. Γι αυτό και η ψήφος τους δεν μπορεί να είναι παρά μία και σταθερή δικαιώνοντας νομίζω τη θέση ότι το σκάφος της Ελλάδος -ειδικά σε αυτή την αβεβαιότητα- χρειάζεται σωστή πυξίδα, σταθερό τιμόνι και χρειάζεται δοκιμασμένο σε κρίσεις και έμπειρο πλήρωμα. Από συνθήκες δηλαδή που προσφέρει μόνο ο δρόμος της σιγουριάς, της συνέπειας, της συνέχειας και της σταθερότητας. Ο δρόμος της αυτοδύναμης Ελλάδος που εμείς προτείνουμε».

Ο φετινός προϋπολογισμός δεν θα είναι ο τελευταίος της κυβέρνησής μας

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του στη Βουλή στη συζήτηση για την κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού 2023, ο πρωθυπουργός ανέφερε: «τον προϋπολογισμό που θα ψηφίσουμε σε λίγο τον διαπερνούν αυτές οι τρεις λέξεις: σταθερότητα, συνέπεια και συνέχεια. Είναι τρεις λέξεις που καθίστανται εθνική αναγκαιότητα σε μία παγκόσμια συγκυρία μεγάλης αβεβαιότητας».
Από τις ηγεσίες της αντιπολίτευσης ειδικά της αξιωματικής είπε ότι θα ζητήσει ένα πράγμα μόνο: να μη γίνουν πάλι θλιβερή εξαίρεση αρνούμενοι τα κονδύλια για την άμυνα του τόπου. «Ο φετινός προϋπολογισμός λοιπόν μπορεί να είναι ο τέταρτος της θητείας μας, εφόσον οι πολίτες μας εμπιστευτούν -δεν ανήκω στην κατηγορία αυτών που θα προεξοφλήσουν κανένα εκλογικό αποτέλεσμα- δεν θα είναι όμως ο τελευταίος της κυβέρνησής μας. Αντίθετα αποτελεί τον πρόλογο του οδικού χάρτη της χώρας μας για τα επόμενα χρόνια κι έναν ακόμα λόγο για τον οποίο αύριο θα πάρει δεύτερη εντολή η αυτοδύναμη Ελλάδα για να πάει μπροστά -θα το ξαναπώ- με σταθερότητα, με συνέπεια και με συνέχεια».

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση 17 Δεκεμβρίου 2022 22:52:41 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στις σελίδες μας στο FACEBOOK PamePreveza.gr, PrevezaNewsgr και Preveza.News


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης

Newsletter

[recaptcha size:compact theme:dark]

Επικοινωνήστε μαζί μας

“Nefelia“ Media Group