Το πρωί της ερχόμενης Τρίτης, 13 Σεπτεμβρίου, ξεκινούν οι καταθέσεις μαρτύρων στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την «υπόθεση παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών του προέδρου του ΠΑΣΑΟΚ- ΚΙΝΑΛ και ευρωβουλευτή κ. Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ ή και από άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, την επιβεβαιωμένη απόπειρα παγίδευσης του κινητού του με το κακόβουλο λογισμικό Predator, την παράνομη χρήση αυτού στην επικράτεια και την έρευνα για την ύπαρξη ευθυνών του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και κάθε άλλου εμπλεκόμενου φυσικού ή νομικού προσώπου».
Σύμφωνα με την πρόσκληση που απεστάλη στα μέλη της Εξεταστικής και αναρτήθηκε στην Κοινοβουλευτική Διαύγεια η συνεδρίαση ορίσθηκε για τις 10 πρωί της ερχόμενης Τρίτης με ημερήσια διάταξη την εξέταση μαρτύρων.
Σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη κατά πλειοψηφία, σήμερα, στην συνεδρίαση της Επιτροπής, οι πρώτοι μάρτυρες που καλούνται για να καταθέσουν είναι οι πρώην διοικητές της ΕΥΠ Θεόδωρος Δαραβίλλας (2012-2015) και Ιωάννης Ρουμπάτης (2015-2019).
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία ενημέρωση 8 Σεπτεμβρίου 2022 19:24:54 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.